Mondo News

Regina Elisabeta a IIa a luat o decizie referitoare la distanțarea de familia regală a ducilor Harry și Meghan

Luni, 13 Ianuarie 2020 19:42
Scris de: Vlad Economu
Regina Elisabeta a IIa a luat o decizie referitoare la distanțarea de familia regală a ducilor Harry și Meghan

Regina Elisabeta a II-a a avut luni o primă reacție publică cu privire la decizia luată de prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, de a se distanța de familia regală.

Monarhul britanic a luat decizia de a exista „o perioadă de tranziție”, în care ducii de Sussex se vor afla în Canada și Regat. Regina a adăugat că „sprijină întru totul” decizia privind noul lor rol, dar că „ar fi preferat” ca ei să rămână în familia regală.

În declarația de presă, regina a subliniat că discuțiile „au fost foarte constructive”. „Familia mea și cu mine sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan de a-și construi o viață nouă, ca o tânără familie”, se mai arată în comunicat. Regina Elisabeta a II-a a mai spus că mai este de lucrat în acest sens, dar că o decizie finală va fi luată în următoarele zile.

Citește și: SUMA IMENSĂ PE CARE O VOR PRIMI PRINŢUL HARRY ŞI MEGHAN MARKLE, DUPĂ CE AU RENUNŢAT LA TITLURILE REGALE

Prinţul Harry al Marii Britanii s-a întâlnit astăzi cu bunica lui şi cu alţi membri de rang înalt ai casei regale britanice pentru a discuta despre planul său de a renunţa la o parte din îndatoririle lui regale.

Regina britanică a purtat aceste discuţii cu nepotul ei pe domeniul Sandringham din estul Angliei. A fost abordată chestiunea viitoarelor roluri oficiale care le vor reveni lui Harry, în vârstă de 35 de ani, şi Meghan, în vârstă de 38 de ani, au anunţat BBC şi alte companii mass-media din Marea Britanie, citând surse din familia regală.

Palatul Buckingham şi ducii de Sussex nu au confirmat această întrevedere. Criticile s-au intensificat vineri, după ce Palatul Buckingham a confirmat că fosta actriţă americană Meghan Markle a luat avionul spre Canada, unde a locuit mai mulţi ani în timp ce filma pentru popularul serial de televiziune “Suits”.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anm, avertisment, zapada, disparitie, caldura sufocanta, veri calduroase, schimbari climatice Meteorologii ANM au făcut un anunț alarmant! Zăpada dispare din România iar verile vor fi sufocante


elena basescu, miami bici, trening gucci, foto, avanpremiera Elena Băsescu a apărut la avanpremiera Miami Bici îmbrăcată într-un trening de 3000 de euro! Foto în articol


amazing stories, trailer, serial tv, video, apple tv+, steven spielberg Amazing Stories, primul trailer! Serialul lui Spielberg te motivează să te abonezi la Apple TV+! Video


mircea badea, relatie, oana zavoranu, fosta iubita, rusine Cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea? Îi era rușine să recunoască deși persoana este foarte cunoscută