Mondo News

Motivul pentru care a luat-o pe coajă Daniela Crudu de la iubitul croat are mai multe zerouri!

Vineri, 14 Februarie 2020 11:40
Scris de: Vlad Economu
Motivul pentru care a luat-o pe coajă Daniela Crudu de la iubitul croat are mai multe zerouri!

La cinci zile de la terifiantul incident în care a fost implicată Daniela Crudu, un detaliu bulversant a ieșit la iveală. Motivul pentru care afaceristul croat Seco Dubravko ar fi bătut-o cu bestialitate pe vedetă este de-a dreptul incredibil, scrie cancan.ro.

Conflictul dintre Daniela Crudu și iubitul croat, Seco Dubravko, a debutat după ce afaceristul ar fi făcut o descoperire șocantă. Mai exact, iubitul Cruduței s-ar fi trezit, peste noapte, cu un mare minus în cont. Potrivit unor surse cancan, Cruduța ar fi „pescuit” din ”economiile” iubitului ei aproximativ 70.000 de euro.

Bărbatul ar fi tunat și fulgerat în momentul în care a aflat că iubita l-a ”executat” în mare stil. Fără să stea pe gânduri, Seco Dubravko i-ar fi aplicat atunci o serioasă corecție fizică celebrei brunete. Așa s-ar face că, pe lângă suma frumușică, Cruduța s-ar fi ales, din păcate pentru ea, și cu o ”avarie” serioasă.

Citește și: REACȚIA GENIALĂ A LUI DRAGOȘ PĂTRARU, ÎN CAZUL BĂTĂII CRUNTE ÎNCASATĂ DE DANIELA CRUDU

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență, în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate, în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV.

Sursa text și foto: cancan.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DRAGOBETE, TRADITII DRAGOBETE, OBICEIURI DRAGOBETE, TRADITII POPULARE, SARBATOARE DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE, Dragobete 2020. Tradiții și obiceiuri populare de Dragobete


mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!