Mondo News

Mașinile Tesla au o mare problemă! Autoritățile americane verifică peste 100 de accidente

, 19 Ianuarie 2020 12:55
Scris de: Vlad Economu
Mașinile Tesla au o mare problemă! Autoritățile americane verifică peste 100 de accidente

Peste 100 de modele Tesla au fost implicate în accidente din cauza unor episoade de accelerație bruscă neintenționată, potrivit unei plângeri depusă la Administrația pentru Siguranța Traficului Rutier (NHTSA) din SUA, informează CNN.

Plângerea a fost depusă pe 19 decembrie 2019, însă a fost făcută publică astăzi, și spune că problema a apărut la 127 de mașini diferite din întreaga gamă Tesla: Model S, Model X sau Model 3.

Probelema accelerării neintenționate ar fi dus la 110 accidente, iar 52 de oameni au fost răniți. Numele celor care au depus plângerea nu au fost dezvăluite, dar multe dintre accidente s-ar fi produs în timpul parcării sau ieșirii dintr-un loc de parcare.

Administrația pentru Siguranța Traficului Rutier verifică acuzațiile aduse companiei Tesla și încă nu a decis dacă există suficiente dovezi pentru deschiderea unei investigații oficiale.

În trecut, plângerile privind accelerația bruscă s-au dovedit a fi din vina șoferilor, care apăsau accelerația când voiau să apese frâna. Însă, în anumite cazuri, s-a dovedit că mașinile pot avea probleme cu accelerația neintenționată. Cel mai faimos caz de acest tip a dus la rechemarea a 2,3 milioane de modele Toyota în 2010.

Tesla nu a comentat până acum informațiile apărute.

Sursa traducere și foto: digi24


Categorie: Auto, Homepage, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

youtube, videoclip, un miliard vizualizari, a-ha, take on me, anii 80 Un al doilea videoclip muzical din anii ’80 a strâns peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube! Video


andreea antonescu, apel 112, apel fals, stare ebrietate, amenda, stefan manolache, iasi Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat și în ce stare era artista


el chapo, el chapo guzman, sinaloa, video, arestare, imagini noi Au apărut imagini noi cu El Chapo din momentul arestării sale! Cum arăta boss-ul cartelului Sinaloa! Video


pop smoke, crima, omor, rapper mort, jaf, Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în propria locuință, în timpul unui jaf!