Mondo News

James Brown a murit în 2006, însă autoritățile americane iau în calcul acum varianta crimei

Vineri, 14 Februarie 2020 16:42
Scris de: Vlad Economu
James Brown a murit în 2006, însă autoritățile americane iau în calcul acum varianta crimei

Un procuror din Atlanta va verifica cazul morții cântărețului James Brown, după ce s-a întâlnit miercuri cu o femeie care susține că are dovezi că acesta a fost ucis, informează CNN.

Procurorul din Comitatul Fulton, Paul Howard Jr., a declarat pentru CNN că anchetatorii vor audia oameni și vor evalua potențiale dovezi înainte să decidă daca va lansa o investigație oficială în cazul morții lui James Brown.

James Brown, una dintre ce mai cunoscute vedete americane, a murit în 2006, la vârsta de 73 de ani, la un spital din Atlanta. În certificatul său de deces cauza morții era atribuită unui atac de cord și acumulării de lichid în plămâni. Cu toate acestea, Marvin Crawford, doctorul care a semnat cerfificatul, spunea într-un interviu în 2017 că mereu s-a întrebat care au fost cauzele acelor stări și dacă cumva moartea bruscă a lui James Brown nu s-a datorat unei substanțe toxice.

“Starea sa s-a schimbat prea repede”, spunea Crawford. “Era un pacient despre care niciodată nu aș fi spus că va muri… Dar a murit în acea noapte și am ridicat întrebarea: Ce s-a întâmplat în acea cameră?”.

Fiul, soția și managerul său, printre cei care au cerut în 2019 o investigație

În 2019, CNN a publicat o investigație care ridica semne de întrebare asupra morții lui Brown. Erau citați 13 oameni care cereau o autopsie sau o investigație oficială. Printre aceștia se aflau managerul lui James Brown, fiul său Daryl, ultima sa soție, un bărbat care susținea că a scos o eprubetă cu sângele lui Brown din spital și Jacque Hollander, cântăreața care a ridicat suspiciunea că Brown a fost ucis.

Citește și: AUTOPSIA CÂNTĂREȚEI WHITNEY HOUSTON FĂCUTĂ PUBLICĂ LA OPT ANI DE LA MOARTEA ARTISTEI! DETALII ȘOCANTE

Jacque Hollander s-a întâlnit cu procurorul din Comitatul Fulton miercuri. Femeia susține că a încercat să aranjeze o întâlnire anul trecut, însă nu a mai fost contactată. Ulterior, s-a întâlnit cu procurorul Paul Howard Jr. în prezența presei.

Howard a condus interviul, iar Jacque Hollander i-a comunicat o serie de posibili martori, i-a dat un teanc de mesaje printate și o cutie verde despre care spunea că este plină cu dovezi. Procurorul a acceptat materialele aduse de Hollander și a spus că va face verificări, înainte să decidă lansarea unei investigații.

În urmă cu trei ani, Jacque Hollander a sunat la CNN și a spus că atât James Brown, cât și cea de-a treia sa soție, Adrienne, au fost uciși. Adrienne Brown a murit pe 6 ianuarie 1996, în timp ce se recupera după o operație estetică. Poliția din Berverly Hills a refuzat să lanseze o investigație după moartea sa.

Sursa traducere: digi24.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DRAGOBETE, TRADITII DRAGOBETE, OBICEIURI DRAGOBETE, TRADITII POPULARE, SARBATOARE DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE, Dragobete 2020. Tradiții și obiceiuri populare de Dragobete


mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!