Mondo News

George Clooney se implică în fotbalul din Europa! La ce echipă va deveni investitor

Miercuri, 26 Februarie 2020 18:49
Scris de: Vlad Economu
George Clooney se implică în fotbalul din Europa! La ce echipă va deveni investitor

Clubul spaniol de fotbal Malaga CF ar putea fi cumparat de un grup de investitori americani, din care face parte celebrul actor George Clooney, a afirmat un actionar minoritar al gruparii aflate acum in divizia a doua, citat de ziarul Marca, scrie Agerpres.

Potrivit lui Antonio Aguilera, presedintele Asociatiei actionarilor minoritari ai Malagai, un consortiu american din care face parte actorul a propus cumpararea clubului. “Exista un grup foarte important de oameni foarte legati de cinema si de televiziune care sunt la Malaga, care vor sa faca din Malaga Hollywood-ul european. Ei sunt aici ca sa faca seriale pentru Amazon, cu un mare potential economic”, a explicat Antonio Aguilera.

Printre investitori este si George Clooney. Daca oferta consortiului va fi acceptata, faimosul actor nu va avea nicio functie in cadrul clubului. “Face parte dintre cei care sustin cumpararea, dar omul care va fi insarcinat cu conducerea clubului traieste deja la Malaga”, a precizat Aguilera.

Echipa Malaga este detinuta din 2010 de Abdullah ben Nasser Al Thani, membru al familiei regale a Qatarului. Dupa cativa ani cu mari ambitii in La Liga si un sfert de finala in Liga Campionilor in sezonul 2012-2013, investitiile din Qatar au scazut treptat, iar echipa a retrogradat in 2018. Potrivit lui Aguilera, Al Thani a primit la sfarsitul anului trecut o prima oferta de 15 milioane de euro. Dupa ce a cheltuit 36 de milioane de euro in 2010, el ar fi cerut 100 de milioane de euro pentru a vinde clubul (“o adevarata nebunie”, in opinia Marca), iar acum ar fi gata sa negocieze. In Segunda Division, Malaga este pe locul 13, din 22 de echipe, la 5 puncte de zona retrogradarii.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC