Mondo News

Fondatorul Snapchat are o previziune sumbră pentru Instagram

Marti, 21 Ianuarie 2020 18:29
Scris de: Vlad Economu
Fondatorul Snapchat are o previziune sumbră pentru Instagram

Fondatorul Snapchat, Evan Spiegel (foto), susține că rivalul său TikTok ― aplicația care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video de 15 secunde ― are potențialul de a detrona Instagram și de a ajunge a treia cea mai mare aplicație de social media din lume (asta dacă nu includem și platforme de chat precum Messenger, WhatsApp sau WeChat).

„Îmi place TikTok, sunt un mare fan. Social media în construcția sa inițială se referă la statut (…) arăți oamenilor că ești cool și primești like-uri și comentarii”, a afirmat Spiegel, citat de The Next Web.

Fondatorul Snapchat susține că în cazul TikTok, utilizatorii creează conținut pentru a-și arăta anumite talente și nu statutul social: „Oamenii care au petrecut câteva ore învățând un dans nou sau se gândesc la o nouă modalitate creativă și amuzantă de a spune o poveste, chiar produc conținut pentru a distra alte persoane”, explică Spiegel.

Evan Spiegel consideră că acest aspect ar putea ajuta Tik Tok în cursa cu Instagram. „Cred că este cu siguranță posibil, deoarece acest conținut bazat pe talent este adesea mai interesant decât conținutul bazat pe statut”, a menționat antreprenorul.

Instagram face tot ce poate pentru a rămâne în top. Recent, aplicația deținută de Facebook a hotărând că va înlătura like-urile pentru a încuraja un mediu online în care este apreciat conținutul, nu celebritatea.  Instagram a fost deja întrecut de Tik Tok în topul celor mai descărcate aplicații de social media.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

youtube, videoclip, un miliard vizualizari, a-ha, take on me, anii 80 Un al doilea videoclip muzical din anii ’80 a strâns peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube! Video


andreea antonescu, apel 112, apel fals, stare ebrietate, amenda, stefan manolache, iasi Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat și în ce stare era artista


el chapo, el chapo guzman, sinaloa, video, arestare, imagini noi Au apărut imagini noi cu El Chapo din momentul arestării sale! Cum arăta boss-ul cartelului Sinaloa! Video


pop smoke, crima, omor, rapper mort, jaf, Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în propria locuință, în timpul unui jaf!