Mondo News

Facebook a lansat o nouă aplicație numită Hobbi. Ce face și cum o s-o folosești

Luni, 17 Februarie 2020 13:59
Scris de: Vlad Economu
Facebook a lansat o nouă aplicație numită Hobbi. Ce face și cum o s-o folosești

Cel mai nou experiment al Facebook se numește Hobbi și îți va părea cunoscut dacă ești familiar cu Pinterest. Hobbi este o aplicație care te-ar ajuta să-ți explorezi proiectele personale și hobby-urile.

Hobbi este similară cu Pinterest și vei putea să-ți salvezi și să organizezi fotografiile și clipurile video în diferite categorii sau colecții precum grădinărit, gătit, design și așa mai departe. Spre deosebire de Facebook sau Instagram, Hobbi nu are o componentă de rețea socială și vei putea doar să faci anumite clipuri video scurte cu proiectele și pozele tale pentru a-l distribui pe alte rețele, informează Techcrunch.com.

Este interesant că Facebook a lansat Hobbi la scurt timp după ce aplicația Tangi a ieșit din incubatorul Area 120 al Google. Tangi este o aplicație creată în jurul clipurilor scurte (similar cu TikTok), dar pentru proiecte de tip DIY (do it yourself).

Hobbi a fost lansată pe 13 februarie doar pe iOS și este disponibilă doar în câteva piețe: SUA, Columbia, Belgia, Spania și Ucraina. Cel mai probabil Hobbi va ajunge pe Android și va fi lansată și pe restul piețelor în care Facebook este disponibilă.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video