Mondo News

Candidat-bombă la Primăria Capitalei! Nu este nici Gabriela Firea, nici Rareș Bogdan, nici Nicușor Dan

Marti, 11 Februarie 2020 18:07
Scris de: Vlad Economu
Candidat-bombă la Primăria Capitalei! Nu este nici Gabriela Firea, nici Rareș Bogdan, nici Nicușor Dan

Fostul președinte Traian Băsescu, actualul europarlamentar PMP, a lansat, luni, o adevărată bombă. E nemulțumit că în București întârzie să apară marile proiecte. ”Dacă tot ne lansăm în ipoteze, luați-o și pe asta. Bucureștiul a rămas ca pe vremea mea”, a spus acesta. El ar putea fi unul din candidații cu șanse reale la primăria Capitalei.

Băsescu nu a exclus complet varianta de a candida la Primăria Capitalei. El susține că a învățat să nu mai facă afirmații radicale. Iar dacă tot se discută în ipoteze, trebuie să fie luată în calcul și ipoteza candidaturii sale. Însă, are o viziune mai largă. Care include alt nume.

”Eu oricând voi recomanda PMP să îl susțină pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei pentru că se ocupă de ea de cel puțin 10-12 ani. N-aș vrea să cred că sunt atât de lipsiți de responsabilitate încât să sacrifice ideea de candidat unic la Primăria București. Mi-e greu să înțeleg de ce USR nu îl utilizează la maxim pe Nicușor Dan. Eu cred că partidele de dreapta se vor trezi constatând că visul de a avea două tururi s-a spulberat. M-am obișnuit în politică să nu mai fiu radical, să nu mai spun ”niciodată cu ăsta”.

Dacă tot ne lansăm în ipoteze, luați-o și pe asta. Dacă aș lua Bucureștiul, din păcate a rămas la nivelul proiectelor pe care le-am terminat eu. De când s-a contorizat Bucureștiul am știut că RADET va intra în faliment. Dacă nu va exista candidat comun, sigur că și PMP va avea un candidat. Dar în general, ne gândim la alianță, partidul e prea mic”, a spus Băsescu la Realitatea Plus, conform G4media.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DRAGOBETE, TRADITII DRAGOBETE, OBICEIURI DRAGOBETE, TRADITII POPULARE, SARBATOARE DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE, Dragobete 2020. Tradiții și obiceiuri populare de Dragobete


mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!