Mondo News

Vrei să fii parlamentar? Acum trebuie să demonstrezi că n-ai probleme la mansardă

Sambata, 06 Ianuarie 2018 13:46
Scris de: Vlad Economu
Vrei să fii parlamentar? Acum trebuie să demonstrezi că n-ai probleme la mansardă

Cei care doresc să ocupe un fotoliu de parlamentar vor fi nevoiți să depună la dosarul de cadidatura și un aviz psihologic favorabil. Asta propune un proiect de lege depus, în Parlament, de deputatul PNL Pavel Popescu.

“În vederea înregistrării candidaturilor, fiecare partid politic, alianța politică, alianța electorală sau organizație a cetățenilor aparțînând minorităților naționale depune la biroul electoral de circumscripție 4 dosare”, care includ și un “aviz psihologic”, potrivit proiectului depus de deputatul PNL Pavel Popescu, care completează articolul 53 din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților.

Deputatul PNL afirmă că este necesar că parlamentarii care obțin un mandat din partea cetățenilor să facă dovadă unui aviz psihologic favorabil, așa cum este necesar pentru angajați, “fie bugetari, fie din companiile private”.

“Deputații și senatorii sunt reprezentanți aleși ai poporului român, prin care acesta își exercită suveranitatea, în condițiile prevăzute de Constituție și de legile țării.

Pentru exercitarea corectă a mandatului, deputații și senatorii au obligația menținerii unui dialog permanent cu cetățenii pe problemele care ii interesează, cu instituțiile abilitate, să elaboreze legi și alte acte, și pentru toate aceste motive, deputații și senatorii trebuie să fie apți”, precizează inițiatorul în expunerea de motive a actului normativ.

Sursă text: mediafax.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 ianuarie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 ianuarie 2018. Este nevoie de o pauză, un miracol! Se anunță și un proiect de anvergură


orgasm, orgasm feminin, orgasmul la femei, de ce nu am orgasm, de ce unele femei nu au orgasm, ginecolog, disfunctii sexuale, lipsa apetitului sexual De ce unele femei nu au niciodată orgasm! Un ginecolog explică


vali vijelie, mustata, pariu pierdut, minodora Cum și-a pierdut Vali Vijelie mustața în urma unui pariu


asasinat, greseala, victima gresita, sua Asasinat din greșeală! Plătiți să omoare o femeie, criminalii au ucis-o pe colega acesteia