Mondo News

Viorica Dăncilă vrea să demisioneze? Care este motivul pentru care premierul vrea să facă un pas în spate

Luni, 16 Aprilie 2018 11:26
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă vrea să demisioneze? Care este motivul pentru care premierul vrea să facă un pas în spate

Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze din fruntea guvernului. Este un zvon care circulă în diferite cercuri. Totul ar fi pornit de la discuţiile pe care premierul le-ar fi avut cu Liviu Dragnea despre strategie cu privire la revocarea şefei DNA, informează știripesurse.ro.

Liviu Dragnea face presiuni asupra premierului pentru a adopta o ordonanţă de urgenţă în domeniul justiţiei. Însă, Viorica Dăncilă nu ar dori să-şi asume consecinţele internaţionale. Liderul PSD ar vrea ca o OUG să prevadă că preşedintele nu poate decide altfel decât cere ministrul Justiţiei. Pentru a da o impresie de forţă şi de susţinere populară pentru schimbare, Dragnea ar dori şi organizarea unui miting de un milion de oameni în Bucureşti.

Citește și: PREMIERUL VIORICA DĂNCILĂ PREZINTĂ PRIMUL BILANȚ AL GUVERNULUI ÎN FAȚA LIDERILOR PSD

Potrivit surselor stiripesurse.ro, Viorica Dăncilă ar fi spus că ea se poate da la o parte dacă se insistă pe măsuri de acest gen. Premierul ar dori ca decizia preşedintelui, oricare ar fi ea, ar trebui analizată şi abia apoi să se ia o decizie cu privire la paşii următori.

Sursa foto: b1tv


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis