Mondo News

Viorica Dăncilă îi aplică lovitura de grație lui Liviu Dragnea! Schimbare radicală decisă de premier

Vineri, 07 Iunie 2019 16:24
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă îi aplică lovitura de grație lui Liviu Dragnea! Schimbare radicală decisă de premier

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, vineri după Comitetul Executiv al PSD, că se va modifica în puncte esențiale programul de guvernare al PSD.

Este vorba despre programul de guvernare promovat intens de Liviu Dragnea și cu ajutorul căruia PSD a câștigat alegerile din 2016. ”Categoric trebuie să adaptăm programul de guvernare. Nu pot să vă spun un lucru anume, dar pot să vă spun că am luat pe fiecare domeniu în parte. Unele lucruri le vom păstra, vom adăuga altele noi, dar în același timp trebuie să ținem cont și de votul de la alegerile europarlamentare și să ne adresăm și altor categorii sociale.”, a spus Viorica Dăncilă.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”