Mondo News

VIDEO VIRAL: CUM ARATA O FEMEIE CAND AJUNGE LA ORGASM?

Marti, 12 Septembrie 2017 10:50
Scris de: Iulia Cristina
VIDEO VIRAL: CUM ARATA O FEMEIE CAND AJUNGE LA ORGASM?

Orgasmul, acea placere nemaipomenita pe care o cauti, o ravnesti si o simti de cele mai multe ori in timpul actului sexual, alte dati de una singura. Te-ai gandit vreodata cum arati atunci cand atingi acel punct maxim de placere?

Clayton Cubitt este artistul responsabil de acest experiment iesit din comun, dar nemaipomenit de interesant si inedit. Fotograful a surprins mai multe femei in timp ce ajungeau la orgasm astfel: fiecare statea la masa, citind din cartea preferata, in timp ce era stimulata cu un aparat.

CITESTE SI: PLACERE CU DURERE? UNDE INCEPE PERVERSIUNEA

Evident, imaginile sunt curate si noi nu vedem mai mult de reactiile femeii in timp ce, usor, usor, isi pierde concentrarea si ajunge la orgasm.

Sursa video www.youtube.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB