Mondo News

Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Sambata, 17 Noiembrie 2018 11:11
Scris de: Vlad Economu
Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre la Antena 3. „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”, a spus fostul premier pentru sursa citată.

Acesta susţine că în doi ani vom resimţi efectele promisiunilor făcute în ajun de an electoral, iar România riscă să ajungă în aceeaşi situaţie grea din punct de vedere financiar. Nu am învăţat din greşeli, spune Ponta.

„Cifrele reale arată foarte rău şi arată că ne ducem spre un zid. Se pare că suntem blestemaţi să repetăm anul 2009 şi e păcat! Întotdeauna mi-aduc aminte de Adrian Păunescu şi de Ultima Noapte pe Atlantida, în care spunea ce discursuri sforăitoare se ţineau şi apa venea aproape la gură.

În 2009 aveam campanie electorală, era criză, dar nimeni nu o recunoştea. Şi după ce s-au terminat alegerile, a venit dezastrul. Cifrele arată toate un dezastru în 2020. legat de banii de salarii, de pensii, de investiţii, de venituri la buget, de fonduri europene, dar nimeni nu va recunoaşte acest lucru la anul. La anul, toată lumea va spune alegătoriulor că e perfect, că e foarte bine, se vor lupta cu dosare, cu protocoale.

În 2020, indiferent cine va fi preşedinte, va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată, vine factura! Nu sunt optimist din acest punct de vedere, dar poporul român e un popor rezistent”, a spus Ponta.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 decembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 decembrie 2018. Balanţele şi-au făcut iluzii deşarte, iar Taurii trebuie să fie mai îngăduitori


Mark Zuckerberg, facebook, suma uriasa, pierdere, 2018 Suma uriaşă pe care a pierdut-o Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, în 2018


Anca Pop, anca pop a murit, anca pop accident masina, anca pop goran bregovic, anca pop playboy, anca pop goala Cine era Anca Pop, cântăreaţa care a murit înecată. A pozat goală în Playboy


Monica Bellucci, Nicolas Lefebvre, iubit, relatie, diferenta varsta Monica Bellucci are un iubit cu 18 ani mai tânăr! Foto în articol