Mondo News

Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Sambata, 17 Noiembrie 2018 11:11
Scris de: Vlad Economu
Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre la Antena 3. „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”, a spus fostul premier pentru sursa citată.

Acesta susţine că în doi ani vom resimţi efectele promisiunilor făcute în ajun de an electoral, iar România riscă să ajungă în aceeaşi situaţie grea din punct de vedere financiar. Nu am învăţat din greşeli, spune Ponta.

„Cifrele reale arată foarte rău şi arată că ne ducem spre un zid. Se pare că suntem blestemaţi să repetăm anul 2009 şi e păcat! Întotdeauna mi-aduc aminte de Adrian Păunescu şi de Ultima Noapte pe Atlantida, în care spunea ce discursuri sforăitoare se ţineau şi apa venea aproape la gură.

În 2009 aveam campanie electorală, era criză, dar nimeni nu o recunoştea. Şi după ce s-au terminat alegerile, a venit dezastrul. Cifrele arată toate un dezastru în 2020. legat de banii de salarii, de pensii, de investiţii, de venituri la buget, de fonduri europene, dar nimeni nu va recunoaşte acest lucru la anul. La anul, toată lumea va spune alegătoriulor că e perfect, că e foarte bine, se vor lupta cu dosare, cu protocoale.

În 2020, indiferent cine va fi preşedinte, va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată, vine factura! Nu sunt optimist din acest punct de vedere, dar poporul român e un popor rezistent”, a spus Ponta.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 mai 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 mai 2019. Berbecii au noroc chior, iar Balanțele au de luat o decizie importantă


adi minune, cosmin contra, refuz, umilinta, dedicatie Adi Minune i-a dat cu flit selecționerului Cosmin Contra într-un restaurant de fițe din Capitală


cristian tudor popescu, gica hagi, atac dur, vot, hent, alegeri europarlamentare Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Gică Hagi: ”Regele” n-are treabă cu țara. Votul e cu mâna, e henț!


emeli sande, Extraordinary being, single, lansare, video, youtube Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video