Mondo News

Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Sambata, 17 Noiembrie 2018 11:11
Scris de: Vlad Economu
Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre: „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”

Victor Ponta a făcut o serie de previziuni sumbre la Antena 3. „Cifrele arată toate un dezastru în 2020. Va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată”, a spus fostul premier pentru sursa citată.

Acesta susţine că în doi ani vom resimţi efectele promisiunilor făcute în ajun de an electoral, iar România riscă să ajungă în aceeaşi situaţie grea din punct de vedere financiar. Nu am învăţat din greşeli, spune Ponta.

„Cifrele reale arată foarte rău şi arată că ne ducem spre un zid. Se pare că suntem blestemaţi să repetăm anul 2009 şi e păcat! Întotdeauna mi-aduc aminte de Adrian Păunescu şi de Ultima Noapte pe Atlantida, în care spunea ce discursuri sforăitoare se ţineau şi apa venea aproape la gură.

În 2009 aveam campanie electorală, era criză, dar nimeni nu o recunoştea. Şi după ce s-au terminat alegerile, a venit dezastrul. Cifrele arată toate un dezastru în 2020. legat de banii de salarii, de pensii, de investiţii, de venituri la buget, de fonduri europene, dar nimeni nu va recunoaşte acest lucru la anul. La anul, toată lumea va spune alegătoriulor că e perfect, că e foarte bine, se vor lupta cu dosare, cu protocoale.

În 2020, indiferent cine va fi preşedinte, va veni momentul în care va trebui să plătim nota de plată, vine factura! Nu sunt optimist din acest punct de vedere, dar poporul român e un popor rezistent”, a spus Ponta.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sandel serbu, politia britanica, video, ilford, roman ucis, interlop roman, Poliția britanică a publicat filmarea momentului în care interlopul Săndel Șerbu a fost omorât! Video


jurnalisti britanici, the sun, bucuresti, articol, imagine pozitivă Doi jurnaliști de la The Sun realizează un portret extrem de măgulitor al Bucureștiului


ida heinrich, cantareata opera, deces, cancer, goenlanda Prima cântăreaţă de operă din Groenlanda a murit la numai 39 de ani


femeile, secrete, prietene, discutii dupa sex, studiu Cele șapte secrete pe care femeile le spun prietenelor după o partidă de sex