Mondo News

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie va fi deshumat pe 31 decembrie! Motivul acestei decizii

Sambata, 12 Octombrie 2019 05:11
Scris de: Vlad Economu
Unul dintre cei mai mari criminali din istorie va fi deshumat pe 31 decembrie! Motivul acestei decizii

Faimosul criminal John Dillinger, supranumit “Inamicul public no.1″ în anii ’30, va fi deshumat. La mai bine de 70 de ani de la moartea sa, faimosul criminal John Dillinger, numit de presă americană “Inamicul public no.1″ la începutul anilor ’30, va fi deshumat, scrie BBC.

Autoritățile americane au luat decizia ca deshumarea să aibă loc pe data de 31 decembrie 2019. Potrivit BBC, decizia vine ca urmare a mai multor cereri făcute de urmașii lui John Dillinger, care susțin chiar și acum, la mai bine de 70 de ani de la dispariția acestora, în mormânt s-ar afla de fapt cadavrul unui alt bărbat. 

Citește și:

jd

FBI sustine, pe de alta parte, ca John Dillinger a fost impuscat mortal de agenti ai sai in 1934, in orasul Chicago.

Cine a fost John Dillinger

John Dillinger a ramas in istoria Statelor Unite cu porecla de “Inamicul public no.1″. In anii 1930, pe capul sau exista o recompensa de 10.000$. Dillinger a condus o banda de infractori care spargea banci si organiza jafuri. 24 de banci si 4 sectii de Politie a jefuit Dillinger alaturi de mai multi complici. Viata sa a fost portretizata de Johnny Depp in filmul Public Enemies, regizat in 2009 de Michael Mann.

johnny_Depp-public_enemies-John_Dillinger

Sursa foto: BBC

 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!