Mondo News

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”

Luni, 21 Octombrie 2019 00:22
Scris de: Vlad Economu
Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”

Duminică seara, Vali Guțu, unchiul lui Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul teribil provocat de Mario Iorgulescu a făcut o serie de acuzații grave, în timpul unei emisiuni difuzate la Radio Sport 1.

Acuzațiile contrazic cu tărie cu informațiile venite dinspre spitalul Elias, cel în care Mario a fost internat după accident. În prezent, fiul lui Gino Iorgulescu se află într-o clinică de lux din Italia, mai precis la Milano.

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario.

Știți ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate, și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! (…) Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, știm ce manevre se încearcă.

Citește și:  PROCURORII AU LUAT O PRIMĂ DECIZIE FERMĂ ÎN PRIVINȚA LUI MARIO IORGULESCU! ANUNȚUL OAMENILOR LEGII

Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape”, a povestit unchiul lui Dani Vicol. 

„Nu există sume cu care să cumperi viața unui om”

Duminică, Dumitru Dragomir i-a sugerat lui Gino Iorgulescu să le ofere copiilor bărbatului decedat în accident câte 500.000 de euro. Unchiul victimei nu e de acord cu propunerea venită dinspre Dragomir.

„Am văzut că Dumitru Dragomir avansează sume. Nu exista sume cu care să cumperi viața unui om. Sa înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric, Vrem dreptate, atât! (…) Banii lor sunt bani furați, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineața până seara să avem bani, nu să furăm.

Citește și: CUM AR PUTEA SCĂPA MARIO IORGULESCU DE PEDEAPSA DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Știm că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plătești! Este crimă cu premeditare pentru că era beat și drogat la volan! Am mai auzit ceva revoltător, că Gino vrea să-l protejeze pe fiul lui și să nu-i spună încă cine a comis crima (…) Mă întreb când va afla și Mario că a comis o crimă, el este protejat”, a declarat unchiul victimei, la Radio Sport 1, în timpul emisiunii lui Gabi Safta.

„Noi, familia lui Daniel, cerem acum demisia de onoare a lui Gino de la LPF. Ce autoritate mai poate avea el dacă nu a știut să-și conducă propriul fiu? Cum poate conduce 14 cluburi? După crimă, gestul de onoare ar fi fost demisia! Sau așteaptă o nouă licitație a drepturilor TV, să mai facă rost de 3 milioane de euro?”, a mai declarat unchiul tânărului de 24 ani, tatăl a doi copii, decedat în accident.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

r kelly, aaliyah, casatorie, mita, varsta R Kelly ar fi dat mită pentru a se căsători cu minora Aaliyah! Câți ani avea atunci regretata artistă


cluj, video, cale ferata, sofer norocos Cluj. Un șofer a fentat moartea într-o fracțiune de secundă! Video cu imagini incredibile


horoscop 7 decembrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 7 decembrie 2019. Gemenii sunt solicitați peste măsură, iar Racii au o dispoziție oscilantă


elena merisoreanu, viorel croitoru, dezvaluire, amanta, amenintare Dezvăluri şoc din showbizul românesc! A invitat-o pe amanta soţului acasă şi i-a spus: “Te tai bucăţi şi te arunc! La câini te dau”