Mondo News

Una dintre fiicele lui Bruce Willis și Demi Moore o face praf pe mama sa: ”O bețivă!”

Miercuri, 06 Noiembrie 2019 23:18
Scris de: Vlad Economu
Una dintre fiicele lui Bruce Willis și Demi Moore o face praf pe mama sa: ”O bețivă!”

Fiica celebrei Demi Moore, Tallulah Belle Willis, a vorbit pentru prima oară despre mama sa şi cât de greu i-a fost să trăiască lângă o dependentă de alcool.

Fiica lui Demi Moore, Tallulah Belle Willis, a vorbit pentru prima oară despre problemele de dependenţă de alcool ale mamei sale. Actriţa a avut diferite necazuri legate de abuzul de băuturi alcoolice şi bineînţeles ca excesele acestea au fost remarcate de către fetele sale care au trăit îngrozite de situaţia în care se afla mama lor.

demi-moore-01-800

Actriţa, într-o primă fază, părea vindecată, dar acum câţiva ani a avut din nou o cădere urâtă. „Era ca şi cum soarele ar fi apus şi în locul lui a apărut un monstru”, a povestit tânăra fată la o televiziune americană. „Îmi amintesc că era foarte nerăbdătoare să bea când simţeam că ochii ei se închideau şi se deschideau în timp ce vorbea cu mine, înţelegeam că era beată”.

Citește și: PRINȚESA LATIFA, FIICA ȘEICULUI DIN DUBAI, ȘI-A PLĂNUIT ”EVADAREA” 7 ANI! DUPĂ CÂT TIMP A FOST PRINSĂ

Tallulah explică cum dependenţa mamei a făcut să se simtă foarte puţin iubită de Demi şi adaugă că dacă mama ei era normală ar fi arătat mai multă afecţiune faţă de fetele sale. Demi Moore a vorbit de mai multe ori despre dependenţă, de reabilitare şi de căderea din nou în păcat, dar ca cineva din familie să povestească amănunte triste nu s-a mai întâmplat, potrivit celor relatate de Il Gazzettino.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video


ora de vara 2020, 29 martie 2020, romania, ceasuri, ora inapoi Ora de Vară 2020. În această noapte dăm ceasurile înainte şi dormim o oră mai puţin