Mondo News

Un rapper celebru și-a construit propriul oraș! Cum se va numi acesta și ce monedă va fi valabilă acolo

Marti, 14 Ianuarie 2020 17:38
Scris de: Vlad Economu
Un rapper celebru și-a construit propriul oraș! Cum se va numi acesta și ce monedă va fi valabilă acolo

Rapperul Akon și-a construit propriul oraș în Senegal, scrie CNN. Vedeta a anunțat pe Twitter că a finalizat toate demersurile pentru „Akon City”.

Abia aștept să vă găzduiesc aici, pe viitor”, este mesajul cântărețului AkonRapperul de origine senegaleză și-a anunțat planurile în 2018, declarând că orașul se va întinde pe aproximativ 800 de hectare, teren primit cadou din partea președintelui Senegalului, Macky Sall. Cei care se vor instala în Akon City vor folosi doar criptomoneda numită AKoin.

akon

Akon s-a născut în Senegal, dar la vârsta de 7 ani s-a mutat în Union City, în statul New Jersey. În ultimul timp, artistul cunoscut pentru melodiile precum „Locked Up”, „Lonely”, ”Oh Africa” este cunoscut, mai degrabă, pentru activitățile sale în lumea afacerilor.

„Vreau să am un impact pozitiv în Africa. Dacă ar fi după mine, Africa ar deveni Statele Unite ale Africii”, a declarat artistul într-un interviu, în 2013.

Sursa foto: CNN


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul