Mondo News

Turcia: Accident cu un autocar turistic soldat cu 11 morți și 46 de răniți

Sambata, 20 Ianuarie 2018 14:34
Scris de: Vlad Economu
Turcia: Accident cu un autocar turistic soldat cu 11 morți și 46 de răniți

Tragedie în Turcia! 11 oameni au murit și alți 46 au fost răniți după ce autocarul în care se aflau a ieșit de pe șosea și s-a lovit de copaci, anunță, sâmbătă, autoritățile locale.

Accidentul a avut loc în regiunea Eskișehir, autocarul legând capitala Ankara de orașul Bursa, relatează RTE. Majoritatea celor aflați în interior erau turiști în drum spre stațiunea de ski Uludag, situată nord-vestul țării.

Potrivit autorităților, drumul nu era umed sau înghețat, existând probabilitatea că șoferul a pierdut controlul volanului. Șoferul Muhsin O. a declarat la Poliție că accidentul s-a produs după ce a tras de volan încercând să evite o siluetă pe care o văzuse pe șosea, gândindu-se că este un câine.

Agenția de știri Dogan relatează că cei doi șoferi au suferit răni ușoare și se află în custodia Poliției. ”Poliția a demarat o anchetă. Sper că toți oamenii răniți să-și revină cât mai repede”, a declarat Ozdemir Cakacak, guvernatorul regiunii Eskișehir.

Sursă traducere: mediafax.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate