Mondo News

TU cum stai cu PASARICA? Reintinerirea VAGINULUI creste CALITATEA SEXULUI

Luni, 19 Iunie 2017 20:48
Scris de: Iulia Cristina
TU cum stai cu PASARICA? Reintinerirea VAGINULUI creste CALITATEA SEXULUI

Rejuvenarea vaginala este o metoda chirurgicala estetica mai mutin cunoscuta in comparatie cu rinoplastia, corectia buzelor, urechilor, sanilor, liposuctia, etc.

Rejuvenarea presupune modificarea formei si dimensiunilor vaginului. Defectele anatomice din zona genitala se pot corecta chirurgical cu discretie, intr-un timp scurt de spitalizare si o reinsertie rapida socio-profesionala.

Este bine de stiu ca prezenta unor labii mult prea mari sau a unui perineu deschis cu un vagin mult largit, pot determina pe langa  aspectul inestetic si modificari in perceptia actului sexual.

Femeile care au nascut sau cele nemultumite de aspectul zonelor intime pot incerca interventiile chirurgicale de remodelare a acestora. Chirurgia genitala la femei are ca scop corectarea diferitelor imperfectiuni si modificari ale vaginului rezultate, in general, in urma nasterilor.

 Activitatea sexuala se poate relua dupa o luna

 Corectia defectelor se face chirurgical si presupune o interventie chirurgicala la nivelul labiilor mici, labiilor mari, perineului si vaginului. Operatia se efectueaza sub anestezie generala, fara ca pacienta sa simta vreo durere. Refacerea defectelor este particulara pentru fiecare pacienta, durata operatiei variind astfel intre 30 si 90 minute. Operatiile pot corecta si alte afectiuni, precum incontinenta urinara de efort sau prolapsul genital. Postoperator este nevoie de supraveghere in clinica, in functie de complexitatea operatiei, intre 1 si 3 zile.

Eforturile fizice trebuie evitate in prima luna, la fel  si contactul sexual. Controlul se efectueaza la o luna si abia atunci medicul poate recomanda reinceperea vietii sexuale si a activitatii fizice. Ca o regula generala, eforturile fizice mari (ex. mersul pe bicicleta, joggingul,etc..) sunt permise dupa 3 luni de la operatie, cand cicatricea postoperatorie este definitiva.

Rezultatele operatiei sunt spectaculoase atat pentru pacienta cat si, in egala masura, pentru partenerul ei sexual. Gradul de satisfactie al cuplului creste, sporind astfel bucuriile vietii in doi.

Sursa traducere: one.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop azi, horoscop zilnic, horoscop luni, horoscop 20 noiembrie 2017 Horoscop 20 noiembrie 2017. Rezolvarea unei datorii uitate și o veste neașteptată


Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017, horoscop săptămânal, horoscop noiembrie Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017. Ceva treabă la birou și niște schimbări


atac dur, oana zăvoranu, soție pepe, raluca Oana Zăvoranu a lansat un atac virulent la adresa soției lui Pepe


horoscop 19 noiembrie 2017, horoscop duminică, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 19 noiembrie 2017. Răsturnări de situație și activități culturale