Mondo News

Trupa Status Quo va reveni în concert la Bucureşti! Când și unde va avea loc acesta

Marti, 04 Decembrie 2018 11:46
Scris de: Vlad Economu
Trupa Status Quo va reveni în concert la Bucureşti! Când și unde va avea loc acesta

Trupa britanică Status Quo va concerta la Arenele Române din Bucureşti pe 27 august 2019, iar biletele vor fi puse în vânzare joi.

Status Quo este un grup boogie – hard rock britanic, înfiinţat în 1962 la Londra, de Francis Rossi şi Alan Lancaster. Iniţial, grupul s-a numit The Spectres, dar, după mai multe schimbări de componenţă, a adoptat numele The Status Quo la sfârşitul anului 1967 şi a devenit Status Quo în 1969.

Trupa britanică a lansat peste 30 de albume şi numeroase piese de succes, peste 60 dintre ele ocupând poziţii fruntaşe în topul din Marea Britanie. Cele mai cunoscute titluri dintre single-urile lansate de formaţia britanică sunt „Rockin’ All Over the World”, „In The Army Now”, „Whatever You Want” şi „Come on You Reds”. Status Quo a primit, în 1991, un Brit Award pentru contribuţia adusă industriei muzicale britanice.

Citește și: METALLICA REVINE ȘI VA CÂNTA DIN NOU LA BUCUREŞTI! CÂND ȘI UNDE VA AVEA LOC CONCERTUL

Grupul a mai concertat la Bucureşti în 2012. Cel mai recent album al trupei, „Aquostic II – That’s a Fact!”, a fost lansat în 2016.

În octombrie 2016, chitaristul Rick Parfitt a murit la vârsta de 67 de ani. În prezent, Status Quo înseamnă: Francis Rossi – voce, chitară, Andy Brown – voce, clape, chitară ritmică, John Edwards – bas, voce, Leon Cave – tobe, şi Richie Malone – chitară.  În 2010, Rossi şi Parfitt au primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic pentru contribuţia la industria muzicală.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 119 şi 300 de lei, în funcţie de locul ocupat, la care va fi adăugată o taxă de 10 lei.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu