Mondo News

Tragedie! Un fost jucător de la Celtic și Manchester United a murit la numai 36 de ani

Sambata, 10 Februarie 2018 13:10
Scris de: Vlad Economu
Tragedie! Un fost jucător de la Celtic și Manchester United a murit la numai 36 de ani

Liam Miller, fost fotbalist care a evoluat pentru Manchester United și Celtic, a murit la numai 36 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Fostul internațional irlandez era diagnosticat cu cancer la pancreas din noiembrie 2017 și nu a mai putut fi salvat, potrivit Sky Sports. În ultimele luni, Miller a incercat mai multe tratamente în SUA si Irlanda, dar acestea nu au dat roade.

Liam Miller a evoluat în cariera sa pentru echipe precum Celtic, Manchester United si Hibernian. El a strâns 21 de prezențe în naționala Irlandei, între 2004 si 2009, reusind si un gol.

“Toţi cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de trişti după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaş. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui”, a fost reacția imediată a clubului Celtic, unde mijlocașul a jucat 4 ani.

Liam Miller a jucat 24 de minute în meciul din sezonul 2004-2005 dintre Dinamo și Manchester United, scor 1-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Atunci mijlocașul a pasat în fața porții la autogolul lui Angelo Alistar, notează gsp.

Sursa foto: bbc


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual