Mondo News

Topul celor 5 lucruri pe care nu le știai despre pariurile sportive

Marti, 04 Decembrie 2018 13:17
Scris de: Vlad Economu
Topul celor 5 lucruri pe care nu le știai despre pariurile sportive

Încă din perioada antică, evenimentele pentru care domnișori și domnițe de toate vârstele se găteau cât de frumos posibil, erau cursele de cai sau jocurile sportive.

Parierea pe competitorul preferat reprezintă așadar, o formă de încredere și apreciere față de participantul sau echipa favorită. Acum, spre deosebire de acele timpuri, mediul online, prin diferite medii agregatoare de astfel de practici precum undepariem.com, permit participarea la aceste acte de susținere, oriunde în lume, în orice moment și cu posibilitatea suporterului de a decide a cui ofertă este mai profitabilă pentru convingerile sale.

Concepute drept o formă de recreere, destul de rapid, oamenii au început să vadă în acest hobby, o formă de câștig. Totuși, această activitate are și ea destule lucruri triviale de care orice pasionat sau pur și simplu curios al domeniului, poate ține cont.

Citește și:  SCANDAL ÎN ANGLIA: UNA DINTRE VEDETELE NAȚIONALEI A FOST PRINSĂ LA PARIURI SPORTIVE! FOTO ÎN ARTICOL

1. Diferența dintre pariori și cei care joacă jocuri de noroc

De foarte multe ori, aceste două noțiuni se întrepătrund sau chiar se confundă, nefiind impusă vreo diferență clară între cele două. Cu toate acestea, în cadrul comunităților de împătimiți ale acestor practici, strategia și planificarea sunt cele mai discrepante abordări ale acestor forme de recreere.

Mulți sunt de părere că în cadrul pariurilor, planificarea, urmărirea factorilor care fluctuează câștigurile, calcularea cotelor, gestionarea atentă a comportamentelor precedente sau strategia personală sunt atributele definitorii ale pariurilor sportive. De cealaltă parte, jocurile de tip slots sau casino sunt bazate în majoritatea cazurilor, dacă nu toate, pe noroc.

2. Sumele mici aduc cele mai mari câștiguri

Factorii menționați anterior sunt cei mai eficienți atunci când sunt concentrați pe un număr mai redus de evenimente sportive. Nu are rost să fugi la cât mai multe case de pariuri și să pui bilete pe fiecare meci, cum nu are rost să te lași la mâna norocului.

Calitatea primează în acest domeniu iar timpul alocat unei strategii optime, în cele din urmă, se va materializa într-un profit constant. Profit care nu poate fi obținut dacă pierderile și încasările sunt egale sau în minus. Altfel spus, degeaba câștigi odată 5000 de lei dacă în ultimele 2 luni ai pierdut în total 7000.

Citește și: PARIURI SPORTIVE ONLINE: O TRANZACȚIE URIAȘĂ VA CREA CEA MAI MARE COMPANIE DE PARIURI

3. Recordul actual de încasări din România este de 300.000 de euro

Încasările record reprezintă o modalitate foarte bună pentru casele de pariuri în vederea promovării posibilităților reale pe care le ai. Sumele colosale, cât se poate de reale și palpabile sunt visul oricărui jucător, dar din păcate sunt destul de rare.

În acest caz, adaptarea și oscilarea în diferite mize, pe mai multe evenimente, au adus câștigul. Toate au avut o singură strategie la bază, mize multe, mici și împrăștiate să acopere cât mai mult teren și posibilități de câștig.

4. Aproximativ 7% dintre pariori obțin profit din acest hobby

Dacă îți vei ține evidența de fiecare dată când ai pus un bilet, unde vei nota, ce sumă ai mizat, ce câștiguri ai încasat și cât ai pierdut, statisticile spun că doar în 7% dintre cazuri, apare un profit după ce ai tras o linie la finalul lunii.

Practic, să ajungi să trăiești din așa ceva, ai nevoie să fie unul dintre cei 7 din fiecare 100 de jucători. Probabilitatea unui astfel de succes încât să vrei să duci această activitate de relaxare la un nivel profesionist este mult prea mică. Astfel, urmărirea iluzorie a unor astfel de câștiguri nu merită renunțarea la un loc de muncă sau a altor activități prioritare în viață.

5.  Pierderile a 10% dintre pariori generează mai mult de trei sferturi din încasările de care doar 5% dintre aceștia se bucură

Acei 10 din 100 oameni care pierd dramatic la pariuri generează banii pe care doar 5% din populație are vreodată șansa să îi poată câștiga. Astfel, o sumă precum cea de 300.000 de euro o reprezintă pierderea unei felii foarte mici din populație care a fost suficient de ghinionistă să piardă.

De aici putem concluziona că restul de 85% din populație se poate bucura cel puțin de un balans egal al câștigurilor versus cel al pierderilor. Astfel posibilitatea de a te ruina din pricina acestei activități este considerabil mai mică decât a altor activități familiare acestui gen.

Sursa traducere: România Liberă


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 decembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 decembrie 2018. Balanţele şi-au făcut iluzii deşarte, iar Taurii trebuie să fie mai îngăduitori


Mark Zuckerberg, facebook, suma uriasa, pierdere, 2018 Suma uriaşă pe care a pierdut-o Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, în 2018


Anca Pop, anca pop a murit, anca pop accident masina, anca pop goran bregovic, anca pop playboy, anca pop goala Cine era Anca Pop, cântăreaţa care a murit înecată. A pozat goală în Playboy


Monica Bellucci, Nicolas Lefebvre, iubit, relatie, diferenta varsta Monica Bellucci are un iubit cu 18 ani mai tânăr! Foto în articol