Mondo News

Top 5 al vedetelor din România care sunt mai scunde decât credeai

Sambata, 13 Ianuarie 2018 11:46
Scris de: Vlad Economu
Top 5 al vedetelor din România care sunt mai scunde decât credeai

5 vedete din România sunt mai mici în înălțime decât îți imaginai văzându-le la televizor! Volubil și cu comportament vulcanic, Liviu Vârciu lasă senzația că ar fi un bărbat puternic. Din acest motiv, cei care îl văd la televizor își imaginează că el ar fi mai înalt decât este în realitate.

Ei bine, artistul are doar 1,75 metri, lucru mărturisit de el în platoul emisiunii “Roata norocului”, de la Kanal D. ”Pentru cei care cred că sunt înalt, nu sunt, fraților, am 1, 75, 1,76 dacă mă ridic și stau drept. Esențele țări se țin în sticluțe mici” a spus Liviu Vârciu la “Roata norocului”.

Ce înălțime are Pepe

Dacă am scoate metrul și l-am măsură pe Pepe în înălțime, am descoperi că artistul are doar 1, 69 de metri. Pentru mulți dintre bărbați, înălțimea această ar putea fi un motiv de frustrare și o piedică în toate proiectele de viitor. Nu este însă cazul lui Pepe, artist care a demostrat că știe să-și depășească limitele.

Ce înălțime are Cosmin Selesi

Cosmin Selesi spune că nu a fost niciodată complexat de înălțimea sa. Actorul are 1,65 de metri și e poate unul dintre cei mai scunzi artiști de la noi. Compensează însă la capitolul simț al umorului, prezența scenică și talent, atuuri care l-au ajutat să își clădească o carieră de succes.

Cât măsoară Inna

Îți imaginai că e mică, dar habar nu aveai cât de scundă este Inna în realitate. Ei bine, cântăreața măsoară un pic mai mult de 1.60 de metri, respectiv 1, 63, de metri. Cu o constituție firavă, atunci când nu poartă tocuri, Inna arată precum un copil.

Ami, cel mai scund artist din România

În ședințele sale foto și la televizor, Ami pare să aibă talia și înălțimea unui fotomodel. Cântăreața măsoară 1,54 de metri, are doar 40 de kilograme și este de departe cea mai scundă vedetă de la noi!

Sursă text: wowbiz.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Ekaterina Stețiuk, fotomodel rusia, dubai, arestare, salt de la etaj, viol Un fotomodel s-a aruncat de la etajul 6 pentru scăpa de viol! Incredibil este ceea ce s-a întâmplat după aceea


alcatraz, aniversare, inchisoare, inchidere, obiectiv turistic Alcatraz, cea mai sigură închisoare din lume, a fost închisă acum 54 de ani


andra, catalin maruta, dezvaluiri, iubiti, doi barbati, Andra la momentul dezvăluirilor! Cu câți bărbați s-a iubit înaintea lui Cătălin Măruță


facebook, probleme, cambridge analytica, consultanta politica, scandal urias, date utilizatori facebook Facebook se află într-un declin uriaș! Actiunile companiei au scăzut cu câteva procente