Mondo News

“The walking dead” o pierde pe Michonne. Ce se întâmplă cu luptătoarea neînfricată

Marti, 12 Februarie 2019 20:46
Scris de: Vlad Economu
“The walking dead” o pierde pe Michonne. Ce se întâmplă cu luptătoarea neînfricată

Potrivit Hollywood Reporter, serialul “The Walking Dead” este pe punctul de a-și pierde un alt membru-cheie. Danai Gurira ar urma să-și ia la revedere de la personaj în sezonul 10.

Presa străină de specialitate scrie că, după ce va apărea în câteva episoade ale sezonului 10, Michonne va dispărea din poveste. Din fericire pentru fani însă, ea ar putea reveni în filmele de sine stătătoare care se vor roti în jurul personajului Rick Grimes. Părăsind “The Walking Dead”, actrița Danai Gurira va călca pe urmele actorilor Andrew Lincoln (Rick Grimes) și Lauren Cohan (Maggie Rhee), care au părăsit proiectul în sezonul 9.

Citește și: FILME INTERESANTE CU UN DEZNODĂMÂNT DEZAMĂGITOR! SCENE FINALE DE NEÎNȚELES PENTRU FANI

Gurira a debutat ca Michonne, personajul favorit al fanilor, în sezonul 3. De atunci, a jucat în mai mult de 100 de episoade și a devenit o parte esențială a serialului ca unul dintre liderii Alexandriei și mama fiului lui Rick.

După debutul din “The Walking Dead”, Guriră a intrat în Universul Cinematografic Marvel în rolul comandantului Okoye din “Black Panther” și “Avengers: Infinity War”. În plus, Danai este și o scenaristă de succes, ea colaborând cu AMC câștigând chiar și o nominalizare la premiul Tony. Ca atare, nu ar trebui să fie atât de surprinzător faptul că a ales să părăsească “The Walking Dead” pentru a-și continua celelalte proiecte.

Sursa foto: AMC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut