Mondo News

Tatăl tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu are un mesaj pentru șeful LPF

Joi, 26 Septembrie 2019 22:13
Scris de: Vlad Economu
Tatăl tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu are un mesaj pentru șeful LPF

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost mutat luni la o clinică din străinătate pentru a continua tratamentul după accidentul provocat.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei. Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism. Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

Citește și: MAMA LUI MARIO IORGULESCU A CEDAT NERVOS! MESAJ DUR POSTAT DE ACEASTA PE FACEBOOK

Mario Iorgulescu a fost internat pe 8 septembrie, unde a stat până pe 23 septembrie, fiind mutat în altă țară, mai precis în Italia la Milano.

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a reacționat după decizia luată de familia Iorgulescu, aceea de a-l muta pe Mario din Spitalul Elias la o clinică din străinătate.

„Eu înțeleg că este fiul său dar mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat acesta pentru Știrile TVR.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!