Mondo News

Țara care nu are milă de cei care torturează și ucid animale! La câți ani au fost condamnați 3 adolescenți

, 22 Septembrie 2019 13:56
Scris de: Vlad Economu
Țara care nu are milă de cei care torturează și ucid animale! La câți ani au fost condamnați 3 adolescenți

Rusia pedepseşte aspru torturarea animalelor. Un tribunal din Rusia a condamnat vineri două adolescente pentru că au torturat şi ucis cel puţin 15 animale, în acest caz fiind trimis în detenţie şi un prieten al celor două prietene, care a filmat aceste fapte de mare cruzime, informează AFP, conform Agerpres.

Rusoaicele Aliona Savcenko şi Alina Orlova au recunoscut că au torturat împreună aproximativ 15 animale, printre care câini şi pisici recuperate din adăposturi pentru animale şi din anunţuri la mica publicitate, a precizat Comitetul de Anchetă într-un comunicat.

Cele două adolescente, care la momentul faptelor aveau 17 ani, au fost condamnate la patru ani şi trei luni şi respectiv trei ani şi zece zile de închisoare cu executare, în urma unui proces care s-a derulat în spatele uşilor închise, timp de cinci luni, la Habarovsk, în Extremul Orient rus, potrivit RIA Novosti.

”Curtea a stabilit că cele două prietene (…) au tratat în mod sistematic cu mare cruzime animale, folosind metode sadice, mutilându-le sau omorându-le”, subliniază Comitetul de Anchetă. Experții au demonstrat că cele două tinere nu sufereau de niciun dezechilibru mintal, informează RIA Novosti.

Potrivit televiziunii ruse, care le-a supranumit ‘măcelăresele din Habarovsk’, duceau animalele într-o clădire abandonată, le călcau în picioare apoi le scoatea ochii.

Prietenul lor Viktor Smişliaev, în vârstă de 18 ani, a fost condamnat, la rândul său, la trei ani de închisoare cu executare, pentru că a filmat actele de cruzime ale celor două adolescente. Nici părinții lor nu au scăpat, printr-o procedură separată, tribunalul i-a amendat pentru ‘neglijenţă în educarea copiilor’.

Sursa foto: ria.ru


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video