Mondo News

Țara care nu are milă de cei care torturează și ucid animale! La câți ani au fost condamnați 3 adolescenți

, 22 Septembrie 2019 13:56
Scris de: Vlad Economu
Țara care nu are milă de cei care torturează și ucid animale! La câți ani au fost condamnați 3 adolescenți

Rusia pedepseşte aspru torturarea animalelor. Un tribunal din Rusia a condamnat vineri două adolescente pentru că au torturat şi ucis cel puţin 15 animale, în acest caz fiind trimis în detenţie şi un prieten al celor două prietene, care a filmat aceste fapte de mare cruzime, informează AFP, conform Agerpres.

Rusoaicele Aliona Savcenko şi Alina Orlova au recunoscut că au torturat împreună aproximativ 15 animale, printre care câini şi pisici recuperate din adăposturi pentru animale şi din anunţuri la mica publicitate, a precizat Comitetul de Anchetă într-un comunicat.

Cele două adolescente, care la momentul faptelor aveau 17 ani, au fost condamnate la patru ani şi trei luni şi respectiv trei ani şi zece zile de închisoare cu executare, în urma unui proces care s-a derulat în spatele uşilor închise, timp de cinci luni, la Habarovsk, în Extremul Orient rus, potrivit RIA Novosti.

”Curtea a stabilit că cele două prietene (…) au tratat în mod sistematic cu mare cruzime animale, folosind metode sadice, mutilându-le sau omorându-le”, subliniază Comitetul de Anchetă. Experții au demonstrat că cele două tinere nu sufereau de niciun dezechilibru mintal, informează RIA Novosti.

Potrivit televiziunii ruse, care le-a supranumit ‘măcelăresele din Habarovsk’, duceau animalele într-o clădire abandonată, le călcau în picioare apoi le scoatea ochii.

Prietenul lor Viktor Smişliaev, în vârstă de 18 ani, a fost condamnat, la rândul său, la trei ani de închisoare cu executare, pentru că a filmat actele de cruzime ale celor două adolescente. Nici părinții lor nu au scăpat, printr-o procedură separată, tribunalul i-a amendat pentru ‘neglijenţă în educarea copiilor’.

Sursa foto: ria.ru


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție