Mondo News

Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea

Sambata, 14 Septembrie 2019 13:59
Scris de: Vlad Economu
Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea

După interzicerea fumatului în spațiile publice închise, se adoptă măsuri pentru interzicerea fumatului chiar și acasă. Prima țară care a implementat această lege pentru bunăstarea nefumătorilor îi pedepsește grav pe cei care încalcă noile reguli.

Thailanda este prima țară care a interzis fumatul acasă pentru protejarea femeilor și copiilor, victime ale fumatului pasiv, a scris presa asiatică.

Guvernul Thailandez a interzis fumatul în aproape toate locurile publice, iar după mai multe studii ce au legat fumatul pasiv de peste 70.000 de morti anuale, și o serie lungă de decizii, aceștia au hotărât interzicea fumatului acasă.

Thailandezii au creat și o linie specială, 1300, pentru cei care vor sa reclame încălcarea legii, iar pedepsele constau în amenzi, sau chiar închisoare pentru cei care continuă să încalce legea.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție