Mondo News

Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea

Sambata, 14 Septembrie 2019 13:59
Scris de: Vlad Economu
Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea

După interzicerea fumatului în spațiile publice închise, se adoptă măsuri pentru interzicerea fumatului chiar și acasă. Prima țară care a implementat această lege pentru bunăstarea nefumătorilor îi pedepsește grav pe cei care încalcă noile reguli.

Thailanda este prima țară care a interzis fumatul acasă pentru protejarea femeilor și copiilor, victime ale fumatului pasiv, a scris presa asiatică.

Guvernul Thailandez a interzis fumatul în aproape toate locurile publice, iar după mai multe studii ce au legat fumatul pasiv de peste 70.000 de morti anuale, și o serie lungă de decizii, aceștia au hotărât interzicea fumatului acasă.

Thailandezii au creat și o linie specială, 1300, pentru cei care vor sa reclame încălcarea legii, iar pedepsele constau în amenzi, sau chiar închisoare pentru cei care continuă să încalce legea.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video