Mondo News

Surpriză de proporții! Cui vrea Ionuț Negoiță să-i ofere, gratis, pe Dinamo București

Sambata, 20 Iulie 2019 16:22
Scris de: Vlad Economu
Surpriză de proporții! Cui vrea Ionuț Negoiță să-i ofere, gratis, pe Dinamo București

Finanțatorul Dinamo București, Ionuț Negoiță, a declarat sâmbătă, că ar dori să îi ofere, fără nicio sumă de bani, clubul omului de afaceri Ion Țiriac (80 de ani), cu condiția ca acesta să îi readucă pe ”câinii roșii” la performanțele care i-a consacrat, potrivit Mediafax.

Reacția finanțatorului de la Dinamo vine după ce Ion Țiriac i-a ironizat pe ”câinii roșii”, în timpul evenimentului dedicat Simonei Halep, după câștigarea turneului de la Wimbledon.

”Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a glumit Ion Țiriac, aflat pe scenă lângă tânăra campioană la Wimbledon.

Citește și: TRANSFERUL LUI IANIS HAGI LA GENK SE LASĂ CU SCANDAL! ”TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ DESPĂGUBIRI!”

Ionuț Negoiță a spus că ar fi dispus să îi cedeze gratis clubul lui Țiriac, dacă acesta din urmă ar investi în el. ”Domnul Țiriac este un dinamovist pur sânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo. Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo.

Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper sa accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a declarat Negoiță, pentru Gazeta Sporturilor.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nasa, asteroid, terra, amenintare, anunt NASA: Asteroid ‘potențial periculos’, de mărimea unui bloc cu 200 de etaje, va trece pe lângă Terra


raluca arvat, protv, despartire, motiv, dezvaluire, stirile sportive Raluca Arvat a dezvăluit motivul real pentru care a plecat, după 20 de ani, de la PRO Tv


victor piturca, csu craiova, manager general, titlu, declaratii Victor Pițurcă, noul manager al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova


bucuresti, trafic minore, licee top, alexandru cumpanasu București. Trafic de minore în licee de top din Capitală