Mondo News

SUA. Un bărbat a transmis live pe Facebook momentul în care a fost împușcat de polițiști. Video

Marti, 10 Septembrie 2019 15:25
Scris de: Vlad Economu
SUA. Un bărbat a transmis live pe Facebook momentul în care a fost împușcat de polițiști. Video

Un bărbat din Statele Unite a fost împușcat mortal de polițiști după ce s-ar fi dat jos din mașină cu un cuțit, iar întregul incident a fost transmis live pe Facebook.

Polițiștii din Minnesota au plecat în urmărirea lui Brian Quinoes, sâmbătă, în jurul orei locale 22.20, după accesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a ignorat semnalele polițiștilor, relatează ABC News.

Oamenii legii au plecat în urmărirea lui și au reușit să-i blocheze mașina în trafic. În live-ul de pe Facebook, bărbatul poate fi văzut cum iese din mașină, iar în mână pare că are un cuțit. Polițiștii încep să țipe la el, iar 20 de secunde mai târziu se aud mai multe focuri de armă. 

Poliția nu a confirmat că Brian Quiones este persoana care a fost împușcată, însă acest lucru a fost confirmat de familia bărbatului. “Nu am cuvinte. Cred că se puteau descurca mai bine. Măcar să îl fi atacat cu un pistol cu electroșocuri. Dar să îl impuști când acolo erau patru polițiști, e prea mult”, a declarat fratele lui Brian, Joshua Quinoes. Autoritățile au anunțat că au demarat o anchetă în acest caz și vor da mai multe detalii despre incident în zilele ce urmează.

Sursa foto: youtube


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”