Mondo News

SUA: Turist român împușcat, din greșeală, la New York

Luni, 22 Ianuarie 2018 12:32
Scris de: Vlad Economu
SUA: Turist român împușcat, din greșeală, la New York

Un turist român, care trecerea întâmplător prin zonă, și alți doi bărbați au au fost împușcați, duminică, în Manhattan, în apropiere de Empire State Building.

Un bărbat a scos o armă după o ceartă cu un alt invid, în fața unui magazin de băuturi alcoolice, a declarat poliția, conform New York Post, citat de știrileprotv.ro.

Sursa notează că bărbații împușcați sunt Abdoulaye Kane, 25 de ani, Ahmend Kabia, 43 de ani și Adrian Burduja, 29 de ani, turist român, care trecea cu bicicleta absolut întâmplător prin zonă în momentul încăierării și care a fost împușcat neintenționat.

Adrian Burduja a fost dus la Spitalul Bellevue și, potrivit surselor locale, se află în afara oricărui pericol. Poliția nu a făcut nicio arestare pană acum.

Sursa foto: stirileprotv.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB