Mondo News

SUA: Turist român împușcat, din greșeală, la New York

Luni, 22 Ianuarie 2018 12:32
Scris de: Vlad Economu
SUA: Turist român împușcat, din greșeală, la New York

Un turist român, care trecerea întâmplător prin zonă, și alți doi bărbați au au fost împușcați, duminică, în Manhattan, în apropiere de Empire State Building.

Un bărbat a scos o armă după o ceartă cu un alt invid, în fața unui magazin de băuturi alcoolice, a declarat poliția, conform New York Post, citat de știrileprotv.ro.

Sursa notează că bărbații împușcați sunt Abdoulaye Kane, 25 de ani, Ahmend Kabia, 43 de ani și Adrian Burduja, 29 de ani, turist român, care trecea cu bicicleta absolut întâmplător prin zonă în momentul încăierării și care a fost împușcat neintenționat.

Adrian Burduja a fost dus la Spitalul Bellevue și, potrivit surselor locale, se află în afara oricărui pericol. Poliția nu a făcut nicio arestare pană acum.

Sursa foto: stirileprotv.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia