Mondo News

SUA: Turist român împușcat, din greșeală, la New York

Luni, 22 Ianuarie 2018 12:32
Scris de: Vlad Economu
SUA: Turist român împușcat, din greșeală, la New York

Un turist român, care trecerea întâmplător prin zonă, și alți doi bărbați au au fost împușcați, duminică, în Manhattan, în apropiere de Empire State Building.

Un bărbat a scos o armă după o ceartă cu un alt invid, în fața unui magazin de băuturi alcoolice, a declarat poliția, conform New York Post, citat de știrileprotv.ro.

Sursa notează că bărbații împușcați sunt Abdoulaye Kane, 25 de ani, Ahmend Kabia, 43 de ani și Adrian Burduja, 29 de ani, turist român, care trecea cu bicicleta absolut întâmplător prin zonă în momentul încăierării și care a fost împușcat neintenționat.

Adrian Burduja a fost dus la Spitalul Bellevue și, potrivit surselor locale, se află în afara oricărui pericol. Poliția nu a făcut nicio arestare pană acum.

Sursa foto: stirileprotv.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ilie balaci, deces, cauze, autopsie, infarct, insuficienta respiratorie Ilie Balaci a murit. Medicii legiști care au efectuat autopsia au stabilit cauzele decesului


simona halep. vacanta, planuri, accidentare Simona Halep a anunțat ce planuri are în viitorul apropiat: O să-mi iau o vacanţă mai lungă


alina vidican, cristi borcea, mesaj arogant Alina Vidican i-a transmis un mesaj arogant lui Cristi Borcea: Dacă vrei să-ți vezi copiii….


banane, boala tropicala, disparitie, boala panama Adio banane? Specialiștii fac eforturi disperate pentru a le salva