Mondo News

STENOGRAME DNA: MITICA ILIESCU il avertizeaza pe VIOREL HREBENCIUC de pericol

Luni, 20 Octombrie 2014 17:31
Scris de: Vlad Economu
STENOGRAME DNA: MITICA ILIESCU il avertizeaza pe VIOREL HREBENCIUC de pericol

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef al SPP, l-a informat pe deputatul PSD Viorel Hrebenciuc ca pe numele sau este emis un mandat pe siguranta nationala pentru interceptarea convorbirilor telefonice, se arata in ordonanta de urmarire penala, in care sunt cuprinse mai multe stenograme, informeaza Realitatea Tv.

CITESTE SI: INTERCEPTARI DNA: Hrebenciuc: Acuma iti spun cinstit, cu toata chestiunea, va trebui sa facem intr-un fel cu amnistia

ILIESCU DUMITRU: (Vorbesc in soapta – n.n.) V-am spus ca dumneavoastra sunteti pe mandat.
VIOREL HREBENCIUC: Mh! Da.
ILIESCU DUMITRU: Pur si simplu asta e tot ce am aflat.
(…)
ILIESCU DUMITRU: Stia de Basescu, de 27 de milioane, ca a stabilit un plan pentru anul asta si mandatele pe care sa le ia.
VIOREL HREBENCIUC: Da, da. Mandatele pe cat timp se dau?
ILIESCU DUMITRU: Mandatul se da in general pe sase luni de zile.
VIOREL HREBENCIUC: Sase luni? Deci sunt inca pe mandat.
ILIESCU DUMITRU: Daca este un mandat pe siguranta nationala, inseamna ca mai sunt cateva saptamani, dar se poate prelungi, nasule.
VIOREL HREBENCIUC: Pai, la mine se prelungeste in mod sigur.
ILIESCU DUMITRU: Pot sa-l dea si pe o luna, depinde cat au nevoie. Pot sa-l dea si pe trei luni, si pe sase luni, si pe un an, dar, de regula, se da pentru sase luni de zile.
VIOREL HREBENCIUC: Da, da.
ILIESCU DUMITRU: (Vorbeste in soapta – n.n.) Si el mi-a spus: Nu stiu de ce, dar pe dosarul lui, pe partea superioara a dosarului era un tabel cu persoanele, s-a primit ordin de la judecator, la propunerea nu a SRI-ului, ci a DNA-ului, pentru mandate de interceptare. Au mai venit si alte persoane pe mandat, dar lui i-a sarit in ochi numele dumneavoastra pe mandat. L-am rugat sa se documenteze, i-am zis: Documenteaza-te, vezi si tu daca poti sa afli mai multe.

CITESTE SI: DUMITRU ILIESCU, fost sef al SPP, era intermediarul legaturii dintre HREBENCIUC si DNA. UPDATE 

Sursa foto: jurnalul.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul