Mondo News

STATUL ISLAMIC are o noua TINTA! Unde sunt indemnati jihadistii ISIS sa ATACE

Miercuri, 07 Septembrie 2016 15:26
Scris de: Vlad Economu

Liderii STATULUI ISLAMIC par sa fi pus ochii pe o tinta de proportii din lumea occidentala, AUSTRALIA, indemnand adeptii miscarii teroriste sa execute ATENTATE in diverse spatii publice frecventate de localnici si turisti. OPERA din SIDNEY, STADIONUL de CRICKET din MELBOURNE sau PLAJA BONDY sunt tintele pe care liderii gruparii teroriste le-ar dori lovite de teroristi singuratici, anunta IB Times.

Un articol aparut in publicatia Rumiyah, editata de gruparea ISIL, ii indeamna pe jihadisti sa ucida prin diverse mijloace, injughiind, otravind sau oricum altcumva, “necredinciosii” din AUSTRALIA, relateaza ziarul Sydney Morning Herald. ”Injunghiati-i, impuscati-i, otraviti-i si calcati-i cu masinile. Omorati-i acolo unde ii gasiti, pana cand aura lor de aroganta va fi coplesita de teroare si se vor trezi in genunchi, franti de regretul de a fi declansat un razboi impotriva adevaratilor credinciosi si, cu voia lui Allah si prin sacrificiul vostru, aceasta Umma (comunitate musulmana- n.r.) va fi victorioasa”, indeamna textul aparut in revista STATULUI ISLAMIC.

CITESTE SI: ATENTATELE COMISE DE STATUL ISLAMIC IN FRANTA TREBUIAU SA FIE MULT MAI SANGEROASE

Din anii ’70, AUSTRALIA a inceput sa fie vizata de atacurile gruparilor teroriste, cea mai nefasta perioada inregistrandu-se in 1994, cand au fost raportate noua atacuri si amenintari de tip terorist, arata studiile Global Terrorist Database. Din 2014, riscul de securitate a revenit la cote alarmante, in acel an inregistrandu-se opt atacuri si amenintari teroriste, urmate de alte sapte in 2015.

Indemnul la atac vine in urma uciderii lui Ezzit Raad, un terorist din AUSTRALIA, racolat ulterior de STATUL ISLAMIC si ucis saptamana trecuta in cadrul raidurilor aeriene din Siria. Stadioanele din Melbourne, Opera din Sydney si plaja Bondi sunt tintele pe care sefii gruparii teroriste le-ar dori atinse de valul de teroare raspandit de adeptii miscarii.

Oficialitatile din statul Victoria sustin insa ca nu este cazul ca lumea sa se panicheze, nivelul de securitate urmand sa ramana la fel pana la aparitia unor noi indicii care sa demonstreze iminenta unui atac terorist. Michael Keenan, ministrul consultant pe teme de contra-terorism din cabinetul premierului australian, crede ca apelul facut de liderii gruparii ISIL la jihadistii aflati in Australia nu este decat un semn ca STATUL ISLAMIC a inceput sa piarda teren in fata ofensivei militare declansate de coalitia internationala. 

Sursa traducere: business24


Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI luni 23 octombrie 2017 HOROSCOP LUNI 23 OCTOMBRIE 2017. Atentie la CALATORII si ajutoare “prietenesti”


siena vuscan, fetita romanca, china, limba chineza, sonia vuscan Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO


horoscop saptamana 23-29 octombrie 2017, horoscop saptamanal, horoscop, urania HOROSCOP SAPTAMANA 23-29 OCTOMBRIE 2017. Toata atentia trebuie indreptata catre sanatate


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI duminica 22 octombrie 2017 HOROSCOP DUMINICA 22 OCTOMBRIE 2017. Atentie la cheltuieli si relatiile parteneriale