Mondo News

Spania. Un român a ucis cu cruzime un spaniol și l-a abandonat într-o livadă de măslini

Sambata, 09 Februarie 2019 13:38
Scris de: Vlad Economu
Spania. Un român a ucis cu cruzime un spaniol și l-a abandonat într-o livadă de măslini

Un bărbat român a fost arestat, vineri, în Herencia, Ciudad Real, Spania, fiind acuzat de uciderea unui spaniol, după cum a anunțat poliția națională. Potrivit 20minutos.es, surse din cadrul poliției au indicat că incidentul a avut loc joi seară, în orașul Ciudad Real Herencia, atunci când un român i-a tăiat gâtul unui spaniol și l-a abandonat într-o livadă de măslini.

Crima a fost anunțată chiar de ucigaș. Românul s-a predat la sediul Poliției Naționale din Ciudad Real. Împreună cu victima românul se îndrepta către orașul Alcazar de San Juan, iar între cei doi a izbucnit un conflict, care s-a încheiat într-o baie de sânge.

Citește și: SPANIA. UN ROMÂN ȘI-A GĂSIT IUBITA MOARTĂ ÎN CASĂ. VARIANTELE LUATE ÎN CALCUL DE ANCHETATORI

Cu toate că și-a mărturisit crima, românul a fost vag în declarații, iar în jurul cazului este multă confuzie. Motivul este, deocamdată, neclar pentru polițiști. Conform elconfidencialdeciudadreal.com, anchetatorii iau în calcul și varianta ca între criminal și victimă să fi fost o relație sentimentală. Cadavrul a fost ridicat de la locul crimei, iar acum sunt așteptate rezultatele autopsiei.

Sursa foto: 20minutos.es


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut