Mondo News

Spania. Româncă de 16 ani, însărcinată, a fost vândută de părinţi unor conaţionali

Miercuri, 12 Decembrie 2018 11:47
Scris de: Vlad Economu
Spania. Româncă de 16 ani, însărcinată, a fost vândută de părinţi unor conaţionali

O româncă de 16 ani, însărcinată, a fost vândută de părinţi şi eliberată de poliţie, în Spania. În luna august, părinţii fetei au mers la poliţie, în România, şi au anunţat că fiica lor a fost răpită, de pe stradă.

Au dat detalii extrem de veridice, spunând că fata, care era însoţită de o prietenă, a fost luată de pe stradă de patru indivizi mascaţi şi urcată într-o maşină, informează observator.tv. Părinţii adolescentei, care era însărcinată, au spus chiar că ştiu despre fiica lor că a fost dusă în Spania. Ei au povestit poliţiştilor că fata a sunat din Spania şi le-a spus că e deja măritată cu un român, dar că ei nu ştiu cine este băiatul.

După câteva luni de anchetă şi cercetări, poliţiştii au aflat că de fapt părinţii îşi vâduseră fiica unei familii de români, pentru 8.000 de euro. Cum fata era minoră, cei doi au semnat o hârtie prin care autorizau călătoria acesteia în Spania, alături de cei care o cumpăraseră.

Numai că aceştia au fost extrem de nemulţumiţi atunci când au descoperit că adolescenta e gravidă şi nu au mai vrut să achite toată suma pentru care se înţeleseseră cu părinţii. Arestaţi, aceştia au dezvăluit că plângerea la poliţie pentru răpire a avut la bază, de fapt, o altă afacere pe care o puneau la cale. O altă familie de români, mult mai înstărită, din Spania, era dispusă să plătească mai mulţi bani pentru fiica lor.

De aceea ei au vrut să o recupereze de la primii cumpărători şi cum aceştia nici n-au vrut să audă, părinţii au decis să raporteze o răpire. Fata a fost eliberată la Huelva, ieri, şi plasată într-un centru de îngrijire şi protecţie pentru minori. Aşa-numitul ei soţ, încă un bărbat, părinții adolescentei, au fost toţi arestaţi şi sunt în închisoare, urmând să fie judecaţi.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video