Mondo News

S&P Global Ratings: Succesul viitor al crypto monedelor depinde de câteva reguli

Luni, 19 Februarie 2018 18:56
Scris de: Vlad Economu
S&P Global Ratings: Succesul viitor al crypto monedelor depinde de câteva reguli

S & P Global Ratings a lansat, luni, un raport intitulat “Viitorul bancar: crypto monedele au nevoie de anumite reguli pentru a schimba jocul”. Raportul detaliază posibilele rezultate ale piețelor financiare globale în legatură cu acțiunile piețelor crypto monedelor.

În ciuda prăbușirii bruște, din februarie, a burselor tradiționale și a celor crypto a părut să aibă o legătură, Mohamed Damak, directorul financiar de la S&P Global Ratings spune că este doar o întâmplare și nu ceva premeditat sau sincronizat.

“Deocamdată, o scădere semnificativă a valorii de piață a crypto monedelor din industria serviciilor financiare, ar fi o pierdere nesemnificativă pentru a afecta stabilitatea sau încrederea băncilor pe care le evaluăm”.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Potrivit raportului S & P, investitorii de retail, spre deosebire de bănci, vor fi afectați cel mai mult în cazul căderii crypto monedelor: “Ne așteptăm ca băncile evaluate să reprezinte cazuri izolate. Mai ales având în vedere că expunerea lor directă sau indirectă la crypto monede pare să rămână limitată. “

De asemenea, Mohamed Damak a subliniat importanța reglementării în sfera crypto monedelor: “Credem că succesul viitor al crypto monedelor va depinde în mare măsură de abordarea coordonată a autorităților de reglementare și a factorilor de decizie globali în reglementarea și sporirea încrederii participanților de pe piață în monedele virtuale”.

Raportul S & P Global Ratings a constatat că tehnologia Blockchain ar putea duce la o întrerupere “pozitivă” a piețelor financiare globale.

Companiile mari din întreaga lume încep deja să experimenteze modelul Blockchain. Astfel, compania chineză de PC-uri Lenovo a depus recent un brevet pentru un sistem de verificare a documentelor bazat pe Blockchain, iar primul comerț agricol major folosind tehnologia Blockchain a fost finalizat în luna ianuarie prin trimiterea unui transport de soia din America în China.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici


chemsex, joc amoros, pericol, orgii sexuale, droguri, romania A ajuns și în România! Jocul amoros dar și periculos care a înnebunit planeta


pompei, carbune, inscriptie, eruptie, vezuviu, istorie, italia Mesajul descoperit pe peretele unei case rescrie istoria


smiley, gina pistol, relatie, declaratie smiley Sunt sau nu împreună Smiley și Gina Pistol? Cântărețul dă cărțile pe față