Mondo News

Sorin Grindeanu, fost premier, fumează într-un loc interzis! Scuza penibilă a angajaților Aeroportului Timișoara! Video

Marti, 17 Septembrie 2019 15:55
Scris de: Vlad Economu
Sorin Grindeanu, fost premier, fumează într-un loc interzis! Scuza penibilă a angajaților Aeroportului Timișoara! Video

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual presedinte al ANCOM, a fost surprins fumând, duminică, într-o zonă a aeroportului din Timișoara în care acest lucru este interzis.

Filmulețul a fost publicat pe pagina de Facebook a USR Constanța, însoțit de un comentariu în care membrii partidului susțin că i-au anunțat pe angajații aeroportului, însă aceștia le-ar fi răspuns că Sorin Grindeanu ”este prim-ministrul României”.

”Îl mai țineți minte pe Sorin Grindeanu, fostul premier din cauza căruia sute de mii de români au ieșit în stradă? Elevul lui Dragnea și Tăriceanu se comportă pe aeroportul din Timișoara ca la el acasă. Fumează într-o zonă în care acest lucru e interzis. Am anunțat angajații aeroportul și ne-au transmis că domnul este prim-ministrul României”, este mesajul publicat de USR Constanța.

Sursa foto: adevarul

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor