Mondo News

Solista trupei The Cranberries, Dolores O’Riordan, a murit subit! Video

Luni, 15 Ianuarie 2018 20:18
Scris de: Vlad Economu
Solista trupei The Cranberries, Dolores O’Riordan, a murit subit! Video

Solista formaţiei irlandeze de muzică rock The Cranberries, Dolores O’Riordan, a decedat la vârsta de 46 de ani, conform postului de televiziune irlandez RTE, informează luni Reuters. Decesul artistei a survenit brusc în Londra, notează RTE.

”Suntem absolut şocaţi să auzim că Dolores O’Riordan, solista The Cranberries a murit. Ne-a susţinut foarte mult în turneul nostru din Franţa, în urmă cu câţiva ani. Gândurile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii acesteia”, este anunţul devastator apărut pe pagina oficială a trupei Kodaline.

Agentul ei de presă a confirmat ştirea în cadrul unei comunicat de presă. ”Solista formaţiei irlandeze The Cranberries se afla la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări. Nu sunt disponibile mai multe detalii la acest moment. Membrii familiei sunt devastaţi de aflarea veştii şi au solicitat să nu fie deranjaţi în aceste momente dificile”, a declarat acesta, notează agerpres.ro.

Dolores O’Riordan, originară din comitatul irlandez Limerick, a devenit o artista apreciată pe plan internațional, după ce a început să cânte alături de trupa The Cranberries, la vârstă de 18 ani.

Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formații rock din anii 1990, a lansat șase albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale formației irlandeze se află piese precum “Linger”, “Dreams”, “Zombie”, “Ode to My Family”, “Ridiculous Thoughts”, “Salvation”, “Free to Decide” și “Promises”.

O’Riordan s-a despărțit, în 2014, de soțul ei, Don Burton, cu care a fost împreună timp de 20 de ani. Ea și Burton, fostul manager de turneu al trupei Duran Duran, au avut trei copii.

Decesul solistei trupei irlandeze The Cranberries este tratat, momentan, de poliția londoneză drept “inexplicabil”. Trupul neînsuflețit al artistei a fost găsit în hotelul Park Lane.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

scrisoare divort, scrisoare divort geniala, raspuns genial, Nu există o scrisoare de divorț mai tare ca asta! Răspunsul soției este genial


raluca rosu, sinucidere raluca rosu, raluca rosu a murit, depresie, stilista cunoscuta Raluca Roșu s-a sinucis! Ce a împins-o pe cunoscuta stilistă să recurgă la gestul extrem


castigator exatlon 2018, vladimir draghia, exatlon 2018, finala exatlon, Câștigător Exatlon. Vladimir Drăghia este câștigătorul Exatlon 2018! Primele declarații


horoscop 24 mai 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 mai 2018. Taurii primesc o veste tranșantă, iar Fecioarele se află într-un mediu rigid