Mondo News

București. Răsturnare de situație în cazul șoferului care a fost amenințat cu pistolul și târât afară din mașină! Video

Miercuri, 13 Martie 2019 00:12
Scris de: Vlad Economu
București. Răsturnare de situație în cazul șoferului care a fost amenințat cu pistolul și târât afară din mașină! Video

Scene șocante s-au petrecut marți seară în Capitală. Un bărbat înarmat a reușit să bage panica în zeci de oameni. Martorii susţin că tânărul ar fi spart geamul mașiniii din spatele său şi l-a ameninţat pe şofer cu pistolul.

Update: Răsturnare de situaţie în cazul imaginilor care au revoltat internetul. Ceea ce inițial părea un incident cu amenintări cu pistolul în trafic, seara trecută, în București, era de fapt o operaţiune a oamenilor legii. Bărbatul filmat în timp ce ţine în mână un pistol, în mijlocul străzii, este poliţist, iar cel surprins avea droguri asupra sa. Incidentul a fost surprins de călătorii dintr-un tramvai.

Știre inițială

Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Eminescu şi Moşilor, din sectorul 2 al Capitalei. În urmă difuzării imaginilor cu privire la un posibil conflict în trafic, pe raza sectorului 2, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.
 

Sursa video: youtube

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!