Mondo News

Scandal monstru la Exatlon. Se solicită eliminarea de urgență a lui Giani Kiriță

Marti, 27 Martie 2018 18:02
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru la Exatlon. Se solicită eliminarea de urgență a lui Giani Kiriță

Scandal monstru la Exatlon. Limbajul și atitudinea lui Giani Kiriță față de concurenții din echipa adversă au creat un adevărat scandal. „Războinicii” au de gând să nu mai iasă la joc, în timp ce oamenii de acasă cer ca fostul fotbalist să fie eliminat din competiția sportivă.

Giani Kiriță, de la echipa ”Faimoșilor”, tună și fulgeră. Aruncă cu vorbe urâte înspre adversari încă de la începutul competiției, dar în ultimele emisiuni a exagerat cu atitudinea golănească.

În timpul probelor, i-a scuipat pe ”Războinici”, i-a stropit cu apă, iar gesturile incalificabile nu s-au oprit aici. Concurenții din tabăra adversă s-au arătat extrem de dezamăgiți, dar au preferat să tacă la fiecare jignire venită din partea fostului fotbalist ca să evite un scandal de proporții. Cei de acasă nu au rămas impasibili și cer ca Giani să fie scos de la Exatlon. Pentru asta au inițiat o petiție pe Facebook.

Citește și:  UN NOU SCANDAL LA EXATLON CU NELIPSITUL GIANI KIRIȚĂ ÎN PRIM PLAN: ÎN SCÂNDURI CU TINE, FEMEIA-BĂRBAT

”Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De o lună și jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimțirea lui a atins apogeul, în ediția din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă”, se precizează în petiție.

Până în acest moment, sesizarea a fost semnată de peste 2.500 de persoane. În plus, pe pagina de socializare a emisiunii, difuzată de Kanal D, este plină de comentarii negative la adresa sportivului, care crede că-i intimidează pe adeversari cu violența lui.

Citește și:  SCANDAL LA EXATLON! GIANI KIRIȚĂ ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI: HAI CĂ ARE C…. ÎN PANTALONI!

Sursa foto: captura Kanal  D


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Un comentariu

  1. Nicu
    Reply

    fostul fotbalist s-e comporta ca un golan de cartier nu ca un fost sportiv doresc s-a primeasca cartonasul rosu si trimis acasa(in cartier) URGENT!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

fiona simpson, mama, curaj, australia, furtuna Curaj fără limite! Este incredibil ce a putut face o mamă ca să-și salveze fiica


ariana grande, despartire, logodna rupta, iubit, pete davidson Despărțire-șoc în lumea muzicii! Ariana Grande s-a despărțit de logodnicul său


megan markle, printul harry, copi, sarcina, anunt oficial Veste uriașă în familia regală a Marii Britanii! Prințul Harry va deveni tătic


horoscop 15 octombrie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 octombrie 2018. Planul Balanțelor a ajuns într-un punct critic, iar Peștii sunt apatici și obosiți