Mondo News

Scandal monstru între Donald Trump și ducesa Meghan Markle! S-au aruncat cuvinte grele

, 02 Iunie 2019 13:36
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru între Donald Trump și ducesa Meghan Markle! S-au aruncat cuvinte grele

Luni va avea loc o vizită oficială a președintelui Donald Trump în Marea Britanie. La această întrevedere, Meghan Markle a anunțat că nu va participa, motivând starea fragilă a sănătății sale, după ce a născut.

Adevărul este altul! Gurile rele au scos la suprafață imediat declarațiile ducesei la adresa lui Trump, deloc măgulitoare, din perioada alegerilor prezidențiale din 2016. Analiștii din Marea Britanie spun că e o mișcare politică și că ducesa nu se prezintă tocmai pentru a nu se pune într-o situație stânjenitoare.

Meghan Markle a fost un susținător înfocat al lui Hillary Clinton și într-un interviu realizat în 2016 a declarat că „nu ai vrea să trăiești într-o lume construită de Trump!” Acesta a fost și comentariul care l-a iritat pe președintele SUA. Meghan a mai spus atunci că „Trump e un divizator, gândiți-vă la femeile care votează. În 2012 partidul republican a pierdut votul femeilor, au scăzut cu 12 puncte. E un număr uriaș și cu un misogin ca Trump, care mai e și foarte vocal pe această temă, cu siguranță va pierde această bucată din electorat. (…) Nu votați doar pentru că e femeie (n.r. Hillary Clinton), dar cu siguranță votați pentru că Trump a arătat ce fel de lume vrea să construiască!”.

Citește și: SCANDAL LA CASA REGALĂ! FOSTUL PRINCIPE NICOLAE ARE UN COPIL DIN FLORI

Acest discurs a fost prezentat deabia acum președintelui SUA iar acesta a dat o replică acidă: „Nu știam că a spus așa ceva! Nu știam că e atât de obraznică!” Donald Trump a fost uimit de comentariile ducesei de Sussex la adresa lui și i-a dat, astfel, o replică pe măsură. Analiștii spun că președintele SUA și-a ales atent cuvintele, tocmai ca să sublinieze faptul că ea nu are ce căuta în familia regală. Trump a mai spus că „Meghan ar fi o foarte bună prințesă americană și sper că va avea succes”.

În final, Donald Trump a reacționat la motivul absenței de la vizita oficială invocat de ducesă, spunând „Nu am știut că nu o să participe. Sper că e bine!”.

Sursa foto: The Daily Beast


Un comentariu

  1. ionica
    Reply

    Nu-l mai lingeti in cur pe acest mitocan narcisist , ca si asa are creierul putrezit !

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea