Mondo News

Scandal monstru între Donald Trump și ducesa Meghan Markle! S-au aruncat cuvinte grele

, 02 Iunie 2019 13:36
Scris de: Vlad Economu
Scandal monstru între Donald Trump și ducesa Meghan Markle! S-au aruncat cuvinte grele

Luni va avea loc o vizită oficială a președintelui Donald Trump în Marea Britanie. La această întrevedere, Meghan Markle a anunțat că nu va participa, motivând starea fragilă a sănătății sale, după ce a născut.

Adevărul este altul! Gurile rele au scos la suprafață imediat declarațiile ducesei la adresa lui Trump, deloc măgulitoare, din perioada alegerilor prezidențiale din 2016. Analiștii din Marea Britanie spun că e o mișcare politică și că ducesa nu se prezintă tocmai pentru a nu se pune într-o situație stânjenitoare.

Meghan Markle a fost un susținător înfocat al lui Hillary Clinton și într-un interviu realizat în 2016 a declarat că „nu ai vrea să trăiești într-o lume construită de Trump!” Acesta a fost și comentariul care l-a iritat pe președintele SUA. Meghan a mai spus atunci că „Trump e un divizator, gândiți-vă la femeile care votează. În 2012 partidul republican a pierdut votul femeilor, au scăzut cu 12 puncte. E un număr uriaș și cu un misogin ca Trump, care mai e și foarte vocal pe această temă, cu siguranță va pierde această bucată din electorat. (…) Nu votați doar pentru că e femeie (n.r. Hillary Clinton), dar cu siguranță votați pentru că Trump a arătat ce fel de lume vrea să construiască!”.

Citește și: SCANDAL LA CASA REGALĂ! FOSTUL PRINCIPE NICOLAE ARE UN COPIL DIN FLORI

Acest discurs a fost prezentat deabia acum președintelui SUA iar acesta a dat o replică acidă: „Nu știam că a spus așa ceva! Nu știam că e atât de obraznică!” Donald Trump a fost uimit de comentariile ducesei de Sussex la adresa lui și i-a dat, astfel, o replică pe măsură. Analiștii spun că președintele SUA și-a ales atent cuvintele, tocmai ca să sublinieze faptul că ea nu are ce căuta în familia regală. Trump a mai spus că „Meghan ar fi o foarte bună prințesă americană și sper că va avea succes”.

În final, Donald Trump a reacționat la motivul absenței de la vizita oficială invocat de ducesă, spunând „Nu am știut că nu o să participe. Sper că e bine!”.

Sursa foto: The Daily Beast


Un comentariu

  1. ionica
    Reply

    Nu-l mai lingeti in cur pe acest mitocan narcisist , ca si asa are creierul putrezit !

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează