Mondo News

Scandal în fața vilei lui Gigi Becali din Pipera: ”Victor a ieșit. Bine că n-am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele”

Sambata, 12 Octombrie 2019 19:14
Scris de: Vlad Economu
Scandal în fața vilei lui Gigi Becali din Pipera: ”Victor a ieșit. Bine că n-am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele”

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut parte de un incident neplăcut, sâmbătă dimineață, în fața vilei din Pipera exact în toiul pregătirilor pentru nunta fiicei sale, Teodora.

În această dimineață, un bărbat a coborât dintr-o mașină, în care se mai afla o femeie și a lovit mai mulți trecători, dar și pe portarul casei lui Becali. Poliția și Jandarmii au intervenit rapid și conflictul a fost aplanat, iar bărbatul a fost urcat într-o ambulanță, potrivit România TV.

Citește și: NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI ARE UN MENIU REGESC! ȘI UN PREȚ PE MĂSURĂ! CU CE SE VOR DELECTA INVITAȚII

„Nu am mai avut niciodată probleme. Am pază, am camere de luat vederi. Dacă e periculos, vin mașinile cu bodyguarzi. Mai bine că s-a întâmplat la mine acum. Să vadă lumea și să fie un exemplu pentru a se întări Poliția prin lege.

Vărul meu Victor a ieșit. Bine că nu am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă”, a declarat Gigi Becali.

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție