Mondo News

Satul din România decimat de un criminal necunoscut! Seria crimelor rămâne învăluită în mister

Vineri, 01 Februarie 2019 16:08
Scris de: Vlad Economu
Satul din România decimat de un criminal necunoscut! Seria crimelor rămâne învăluită în mister

Seria de omoruri comise, începând cu luna martie 1992, în satul Sălcuța, comuna Sânmihaiu de Câmpie au îngrozit la vremea respectivă, nu numai micuța localitate bistrițeană, dar și întregul județ Bistrița-Năsăud și au oripilat o întreagă țară. Crimele nu au fost elucidate nici până astăzi.

Au fost comise peste 11 crime, conform oamenilor din Sălcuța, unele transformate de anchetatori în accidente sau morți naturale, în final fiind trimis în judecată o singură persoană – Francisc Trombițaş – pentru comiterea a patru din acestea, scrie Gazeta de Bistrița.
 
După un proces maraton, Trombiţaş a fost achitat în final de acuzațiile aduse, Înalta Curtea de Casație și Justiție, stabilind că acesta este nevinovat. Drept urmare crimele în serie de la Sălcuța au rămas fără autor, iar asasinul se plimbă undeva în libertate, existând astfel posibilitatea să comită altele.
 
 
Inclusiv oamenii din Sălcuța și nu numai au fost şi sunt convinşi că nu Francisc Trombițaș este ucigaşul consătenilor lor. Atmosfera de ”Twin Peaks” încă persistă în Sălcuța, oamenii sunt conștienți că asasinul nu a fost prins și că acesta ar putea să acționeze din nou.

Francis Trombiţaş nu a fost singurul suspect al crimelor de la Sălcuţa, conform unuia din numerele ziarului Gazeta de Bistriţa’, apărut în octombrie 1999. Printre suspecţi a fost şi Viorel Salvan, un individ blond, care a dispărut. În mâna Domniţei Macarie a fost găsit un smoc de păr blond, despre care anchetatorii au stabilit că femeia, înainte de a muri, şi l-ar fi smuls singură din cap. Dar Domniţa Macarie, o femeie în vârstă, avea părul aproape alb, nu era blondă. 

Sursa foto: Gazeta de Bistrița


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut