Mondo News

Salman Khan continuă să o umilească public pe Iulia Vântur! Actorul a făcut-o praf pe româncă

Miercuri, 07 Martie 2018 15:22
Scris de: Vlad Economu
Salman Khan continuă să o umilească public pe Iulia Vântur! Actorul a făcut-o praf pe româncă

Salman Khan nu scapă nicio ocazie de a o umili public pe Iulia Vântur. În timp ce vedeta noastră vorbeşte numai despre iubire şi relaţia lor superbă, starul de la Bollyood nici nu vrea să audă de vreun legământ pe veci, informează Antena Stars.

În presa tabloidă din India s-a tot zvonit în ulimul timp că Iulia Vântur va deveni doamna Khan, iar reacţia actorului nu a întârziat să apară. Ca de obicei, starul de la Bollywood a umilit-o din nou şi a declarat că este liber ca pasărea cerului, potrivit Antena Stars.

„Mariajul a devenit ceva mult prea mare. Cheltui o grămadă de bani ca să te căsătorești. Nu-mi permit. Acesta este motivul pentru care sunt un bărbat singur”, a spus Salman Khan.

Până în momentul în care cei doi voi ajunge să îşi recunoască idila, Iulia Vântur se mulţumeşte ca fiind numită prietena lui Salman Khan pentru că nu toată lumea ajunge să aibă acest statut.

Sursa foto: jurnalul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis