Mondo News

Salariul pe care îl primește Bianca Drăgușanu la Kanal D! Diferență mare față de Gabi Cristea

Luni, 22 Ianuarie 2018 10:35
Scris de: Vlad Economu
Salariul pe care îl primește Bianca Drăgușanu la Kanal D! Diferență mare față de Gabi Cristea

Conducerea Kanal D a decis să o păstreze pe Bianca Drăguşanu, căreia i-au dedicat şi un nou decor de 100.000 de euro. Se pare că motivul pentru care a fost păstrată blondina este strict legată de buget.

Gabriela Cristea ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât cea care i-a luat locul. Bianca Drăguşanu ar primi de la Kanal D aproximativ 3000 de euro pe lună, în timp ce Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro, scrie presa mondenă.

Gabriela Cristea i-a ameninţat pe cei de la Kanal D că-i va acţiona în judecată pentru că au înlocuit-o în timp ce se afla în concediu de maternitate.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate