Mondo News

Salariul pe care îl primește Bianca Drăgușanu la Kanal D! Diferență mare față de Gabi Cristea

Luni, 22 Ianuarie 2018 10:35
Scris de: Vlad Economu
Salariul pe care îl primește Bianca Drăgușanu la Kanal D! Diferență mare față de Gabi Cristea

Conducerea Kanal D a decis să o păstreze pe Bianca Drăguşanu, căreia i-au dedicat şi un nou decor de 100.000 de euro. Se pare că motivul pentru care a fost păstrată blondina este strict legată de buget.

Gabriela Cristea ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât cea care i-a luat locul. Bianca Drăguşanu ar primi de la Kanal D aproximativ 3000 de euro pe lună, în timp ce Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro, scrie presa mondenă.

Gabriela Cristea i-a ameninţat pe cei de la Kanal D că-i va acţiona în judecată pentru că au înlocuit-o în timp ce se afla în concediu de maternitate.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!