Mondo News

ROMANIA – ALBANIA 0-1 (0-1) / Ce poate fi mai Sadik(u) si mai rusinos dupa 68 de ani?

Luni, 20 Iunie 2016 11:31
Scris de: Vlad Economu

Nu am vrut sa scriu nimic duminica seara! Era prea la cald, eram prea birjar, eram prea rusinat de rusinea unora care se numesc, dupa caz, pompos sau cu evlavie, jucatori sau antrenori. De fotbal! Ce poate fi mai rusinos decat sa pierzi in fata Albaniei dupa 68 de ani si la un turneu final de Campionat European?

Raspunsul e simplu! Sa iesi in fata si sa spui ca trebuie sa fim mandri ca am ajuns in Franta, ca nu stiu cati jucatori sunt liberi de contract si alte bla-bla-uri marca Pere Poulet supervizat de protectorul tinerel si imberb care raspunde la numele de Razvan Burleanu. Pentru ultimul avem si un sfat: daca vrei sa vezi cum arata un fotbalist, bunicel si profesionist, uita-te la doua trei meciuri cu tactu’ in tricoul Bacaului bai moldovean neavenit si parvenit ce esti! 

Probabil ca atat generalul cat si presedintele au mers pe rationamentul: daca unul spune ca trebuie sa fim multumiti si este dublat de celalalt atunci toti microbistii din peisajul autohton vor fi nevoiti sa accepte asta! De fapt sa haleasca gogoasa! Ei bine nu se poate! Nu se mai poate! Dar voi cand va striga milioane de romani ca sunteti niste rasi ce aveti de gand sa faceti? 

Pere Poulet ti-as spune cate ceva despre Waterloo si o infrangere celebra dar stiu cum ai obtinut stelele alea ca deh, esti prieten cu Gabriel Oprea. Acu’ daca om gasi si un doctorat printre icoanele alea pe care le tii oriune n-ar mai fi cine stie ce mirare. Razvane prietene stim ca acum cauti un selectioner strain dar am o dilema: jucatori de unde iei? Si iti trebuie vreo 20-30 de bucati ca sa stii cum stai! In rest hai sa ne vedem fiecare de treaba noastra…..

PS Privirile lui Chiriches si Tatarusanu sunt elocvente in poza atasata acestor randuri….Ce spui zambiluta de doi metri invatam si noi sa aparam macar dupa 30 de ani?

Sursa foto: sport


Articole Recomandate

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI JOI 29 IUNIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE JOI, 29 IUNIE 2017


carpinet-cele-mai-frumoase-sate-romania Cele mai frumoase SATE din ROMANIA – CARPINET, locul care te vindeca de BOLI. GALERIE FOTO


fafAF TE-AI PLICTIST S-O FACI? 10 motive care te vor CONVINGE cat de important este SA TI-O TRAGI cat mai DES


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI MIERCURI 28 IUNIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI, 28 IUNIE 2017