Mondo News

România a cerut extrădarea lui Radu Mazăre. Dosarul a fost predat autorităților din Madagascar

Luni, 13 Mai 2019 12:23
Scris de: Vlad Economu
România a cerut extrădarea lui Radu Mazăre. Dosarul a fost predat autorităților din Madagascar

Ana Birchall a susținut, luni, o declarație de presă cu privire la stadiul procedurii de extrădare a lui Radu Mazăre. Ministrul interimar al Justiției susține că România a cerut extrădarea lui Radu Mazare.

”România cere extrădarea lui Radu Mazăre. Astăzi, 13 mai, dosarul de extrădare al dlui Radu Mazăre a fost predat autorităților competente din Madagascar. La ora 09:00 a fost predat Ministerului Justiției din Madagascar. Dosarul cuprinde documente atât în limba română, cât și-n limba franceză. Măsura arestării provizorii a fost dispusă de autoritățile din Madagascar pe o perioadă de șase zile. 

Dosarul de extrădare a fost pregătit contracronometru. Dosarul complet de extrădare a fost sigilat de mine personal, sâmbătă. A fost transmis în format electronic la Ministerul Justiției. 

Biroul Interpol a confirmat, în 11 mai, că întreaga documentație a fost primită și trimisă inclusiv prin rețeaua Interpol. Documentele au fost predate personal în această dimineață reprezentanților Ministerului Justiției și Ministerului de Externe din Madagascar. 

Rămânem în contact cu autoritățile din Madagascar. Vreau să precizez încă o dată că dosarul a fost transmis complet cu toate documentele primite de la instanțele din România”, a spus Ana Birchall.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 mai 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 mai 2019. Racii au parte de o nouă perspectivă, iar Vărsătorii sunt susținuți de cei dragi


robert pattinson , filme cu super eroi , filme dc , batman , catwoman , vanessa hudgens , mat reeves Batman și-a găsit-o pe Catwoman! Ce actriță ar urma să joace în rolul super-eroinei alături de Robert Pattinson. Foto în articol


radu mazare, lacramioara toader, dorin toader, razbunare, afaceri, consul, madagascar Cine este femeia care i-ar fi dat decisiva lui Radu Mazăre! Guvernul Dăncilă a pus-o în funcție


bijuterii, zodii, horoscop, accesorii, preferinte Ce bijuterii sunt potrivite pentru fiecare zodie în parte