Mondo News

Rocsana Marcu a dezvăluit de ce s-a despărțit de politicianul Bogdan Diaconu

Miercuri, 24 Ianuarie 2018 10:37
Scris de: Vlad Economu
Rocsana Marcu a dezvăluit de ce s-a despărțit de politicianul Bogdan Diaconu

Rocsana Marcu a dezvăluit, la Teo Show, motivul pentru care s-a despărțit de politicianul Bogdan Diaconu, președintele PRU. Despărțirea din decembrie anul trecut a surprins pe toată lumea mai ales că Rocsana și Bogdan aveau planuri de căsătorie.

“Am suferit foarte tare. Deci, dacă vrem să slăbim, trebuie să suferim foarte tare, să știi! Nu o să plâng! A fost o poveste foarte frumoasă, recunosc. Eu credeam în ea și vorbeam despre viitorul nostru împreună.

La un moment dat, relația pe care eu mi-o imaginam începuse să o ia pe alt drum. Lui i se părea normal, mie nu, așa că m-am decis să îl las să meargă pe un alt drum. Am încercat să îl schimb. Am făcut greșeala asta. Voiam să lucrez la niște mici aspecte că să ne fie mai bine ca familie, gândindu-mă la copiii mei. Exagera în anumite privințe. Exagera în ceea ce îl privea pe el, la viitorul lui. Urma să ne căsătorim. Am încercat să îl scap de probleme, nu am reușit. E un om extraordinar, dar nu pentru mine, pentru altcineva. E un om mult prea bun pentru mine.

Eu dăruiesc, dar trebuie că și celălalt să aibă capacitatea de a primi. Când nu se întâmplă așa, mai bine fiecare pe drumul lui. Nu îl mai iubesc absolut deloc. Îmi pun pe primul loc familia.

Ne-am despărțit înainte de Crăciun, în decembrie era. S-au întâmplat mai multe lucruri în timp, dar am încercat să trec peste. Dar am zis că nu pot să trăiesc în trecut, dacă se repetă lucruri care dăunează relației. I-am zis că e păcat să pierd timpul. Nu i-am reproșat nimic niciodată! I-am deschis ochii și i-am spus că are o capacitate intelectuală extraordinară. Mă excită intelectual, i-am spus. Dar, dacă nu știa să gestioneze situația, strica totul!

Dacă rezolvă problemele pe care i le-am spus, ar ajunge președintele României. Dar nu cred că le va rezolva. M-aș bucura! Ar fi pentru prima oară când m-aș înșela în privința unui bărbat. Nu am jelit nici măcar o secundă. Să va spun de ce: am realizat că, dacă aș fi rămas cu el, i-aș fi făcut mult rău. Dacă mă ai iubita, ești cel mai fericit. Dar, dacă mi-ai înșelat așteptările, te distrug! Îți fac atât de mult rău! Nu sunt răzbunătoare, dar te termin psihic. Și chiar nu am vrut să îi fac rău”, a mai declarat Rocsana Marcu în emisiunea difuzată de postul Kanal D.

Sursă foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 ianuarie 2019. Berbecii primesc un semn cu efect benefic, iar Săgetătorii se îndrăgostesc din nou


temperatura optima, locuinta, temperatura casa, oms Care este temperatura optimă în locuinţă. Sfaturile Organizației Mondiale pentru Sănătate


oscar 2019, premii oscar 2019, nominalizari, nominalizari oscar 2019, filme oscar 2019 Premiile Oscar 2019. Nominalizările la premii sunt anunţate astăzi! Vezi lista propunerilor


radu banciu, comentarii rasiste, serena williams, b1 tv, dezgustator Radu Banciu, comentarii abjecte în direct la TV! Jurnalistul a depășit cu mult limita bunului simț! VIDEO