Mondo News

Ripple a lansat Xspring, inițiativa care sprijină întreprinzătorii și întreprinderile care utilizează tehnologia XRP

Miercuri, 16 Mai 2018 12:06
Scris de: Vlad Economu
Ripple a lansat Xspring, inițiativa care sprijină întreprinzătorii și întreprinderile care utilizează tehnologia XRP

Ripple a lansat o nouă inițiativă, Xpring, care va oferi investiții și garanții antreprenorilor care utilizează simbolul XRP și registrul XRP, a anunțat Ripple.

Un fost director al rețelei de dezvoltare Facebook, Ethan Beard, va fi vicepreședinte senior și va conduce atât programul de dezvoltatori al lui Xpring, cât și cel al lui Ripple. Beard a spus că “… XRP – cu viteza, scalabilitatea și exemplul de utilizare a lumii reale demonstrată – este un instrument excelent pentru inițierea și antreprenorii pentru a construi afacerea în jurul valorii”.

Partenerii Xpring operează ca entități separate ale Ripple, deși Ripple oferă capitalul Xpring. În anumite cazuri, Xpring va face parte din consiliile de administrație sau va prelua acțiunile unor proprietari în companiile pe care le susțin.

Citește și: CE ESTE UN PORTOFEL CRYPTO? EXPLICAȚII RAPIDE PE ÎNȚELESUL TUTUROR

Săptămâna trecută, instituțiile financiare care au participat la un pilot al platformei xRapid a Ripple au raportat o viteză îmbunătățită a tranzacțiilor, cât și economii de 40-70%. În aprilie, Corey Johnson, directorul Ripple Foundation, a declarat că XRP nu este o garanție. Johnson a vrut să atenueze speculațiile că XRP nu fusese adăugat la schimbul de informații despre crypto monede, datorită întrebărilor legate de statutul său.

La începutul lunii mai, Ripple a fost numit într-un proces de acțiune de tip clasic de către un investitor al XRP care a afirmat că vânzările XRP au fost parte dintr-o vânzări de valori mobiliare neînregistrate.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu