Mondo News

Richard Gere devine, pentru a treia oară, tătic la 70 de ani

Joi, 07 Noiembrie 2019 14:07
Scris de: Vlad Economu
Richard Gere devine, pentru a treia oară, tătic la 70 de ani

La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere va deveni tătic a treia oară. Soţia sa, Alejandra Silva, de numai 36 de ani, a rămas însărcinată cu al doilea copil al lor la numai 9 luni după ce l-a născut pe primul.

La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere devine din nou tătic, potrivit revistei ¡Hola!. Mult mai tânăra sa soţie, Alejandra Silva, este însărcinată deja în trei luni cu al doilea copil al lor. Iar copilul se va naşte la primăvară. Şi pentru Gere, şi pentru Alejandra va fi al treilea copil. Starul mai are un fiu, Homer James Jigme, de 20 de ani, din căsnicia cu actriţa şi fotomodelul şi actriţa Carey Lowell, care a durat din 2002 până în 2013.

Citește și: EMINEM, LA UN PAS DE MOARTE! DEZVĂLUIRILE ARTISTULUI DIN CARTEA SA BIOGRAFICĂ

Alejandra mai are şi ea un fiu, Albert, în vârstă de 6 ani, din căsnicia cu magnatul minier Govind Friedland. Alejandra a născut primul copil împreună cu Gere în februarie, anul acesta.

Gere şi Silva s-au cunoscut în 2014 la Positano, Italia, într-un din hotelurile pe care ea le gestiona pe atunci. S-au căsătorit în 2015, iar la nuntă au venit mai mulţi călugări tibetani. Richard Gere e budist, iar Alejandra, care s-a născut catolică, a trecut şi ea la budism.

În 2018, însuşi Dalai Lama a binecuvântat pântecul Alejandrei. De când s-a însurat cu Alejandra Silva, actorul îşi petrece mai mult timpul în Spania. “Sunt cel mai fericit om din univers şi cum n-aş putea fi”, a declarat Richard Gere pentru ¡Hola! La 70 de ani, Richard Gere devine din nou tătic la primăvară.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol


horoscop 14 noiembrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 noiembrie 2019. Leii finalizează niște proiecte, iar Săgetătorii renunță la câteva obiceiuri nocive


kanal d, emisiune noua, reality show, survivor, survivor romania Kanal D vrea să-i dea decisiva concurentului PRO Tv!


faustino asprilla, jose luis chilavert, pablo escobar, episod socant, columbia-paraguay, tentativa asasinat, julio fierro Faustino Asprilla a povestit cum și de ce locotenenții lui Pablo Escobar au vrut să-l lichideze pe Jose Luis Chilavert