Mondo News

Revenire șoc pe scena politică! Gigi Becali a anunțat că își face, din nou, partid

, 25 Martie 2018 20:23
Scris de: Vlad Economu
Revenire șoc pe scena politică! Gigi Becali a anunțat că își face, din nou, partid

Revenire şoc în lumea politică autohtonă. Controversatul finanțator al FCSB, Gigi Becali, a anunţat, în această seară, că îşi face, din nou, partid. Acest lucru îl spusese, în premieră, imediat după ce a ieşit din puşcărie.

Gigi Becali a mai avut, în trecut, propria formaţiune, PNG, apoi a ajuns europarlamentar pe listele PRM şi parlamentar pe cele ale PNL.

Duminică, în direct la România TV, Gigi Becali a anunţat și cine va candida pe liste. „Lucrez acum. Am o bază de date. Oamenii cu care am vorbit sunt în baza de date. Dacă Dumnezeu mă luminează, voi lua o binecuvântare de la Patriarh. Dacă am rugăciunea părinților, voi face partidul. I-am întrebat pe oameni dacă o să sun goarna veți veni? Au zis că da! Eu nu candidez, fetele mele nu candidează… Vasile Geambazi, un nepot de-al meu va candida și îi bate pe toți miniștrii la fundul gol. O să fie un partid de dreapta, o să fie un partid naționalist și un partid al Bisericii. O să fie partidul cerului, între ghilimele.

Fac un partid al Bisericii. Al Bisericii poate să fie orice om care agrează ce va fi scris. Nu voi scrie Bilbia în statut, voi scrie lucruri de moralitate, cele 10 porunci pe care le au toate religiile din lumea asta”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Sursa foto: realitatea


Un comentariu

  1. Cosmin Stoica
    Reply

    Anunt munca la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!